Logg inn

Hei, Hanne her!


Jeg gleder meg til
å hjelpe deg å skape drømmehagen din.

Etter å ha slitt med å skape min egen drømmehage, bestemte jeg meg for å gå systematisk til verks. Jeg besluttet å se på alle de delene som skaper en vakker, bugnende hage, uten å gå på akkord med miljøet og vårt livsviktige økosystem.

Sammen med gartner Henriette Solum Pettersen og arkitekt Nina Klungsøyr, har vi utviklet et konsept som gjør at vi kan bruke den samme kraftfulle metoden for å hjelpe andre oppleve det samme. For en hage handler ikke om blomster og hagestell alene, det handler vel så mye om å skape funksjonelle, trivelige soner vi kan oppholde oss i, en bugnende kjøkkenhage med grønnsaker vi kan høste av, fargerike blomsterbed til glede både for oss og våre viktige insekter, og ikke minst den stressdempende effekten noen timer i hagen har på oss.

Og for å dokumentere alt vi snakker om, har vi et rikt utvalg av fotograf Erling Slyngstad-Hægelands bilder og filmer, slik at det blir enkelt å hjelpe deg å bli en tryggere hobbygartner. 

SE HVORDAN VI KAN HJELPE DEG

Bli en tryggere

hobbygartner

Du velger selv hvordan vi skal hjelpe deg, enten ved at du tar enkeltstående kurs, blir med på spørretimer i vårt medlemskap, eller ønsker 1:1-hjelp fra en av oss.

Hagekurs
Se vår kursoversikt
Hagekalender
Se kalenderen her
Rådgivning
Send oss en mail

Test ut medlemskapet gratis!


Visste du at medlemskapet vårt har Beskjæringskurset inkludert i medlemsavgiften? Hvis du ønsker å ta dette og/eller flere av våre temakurs lønner det seg å være medlem.

Klikk på linken under og test ut medlemskap gratis i en hel måned. Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst melde deg av både medlemskapet og vår epostliste.

Ja, jeg vil teste ut prøvemedlemskapet!

NAVIGER

01 HJEM
02   KURSHOLDERE
03   KURSOVERSIKT
04   MEDLEMSKAP
05   OM OSS
06   KONTAKT