Logg inn

Hei, Hanne her!


Jeg gleder meg til
Ă„ hjelpe deg Ă„ skape drĂžmmehagen din.

Etter å ha slitt med å skape min egen drømmehage, bestemte jeg meg for å gå systematisk til verks. Jeg besluttet å se på alle de delene som skaper en vakker, bugnende hage, uten å gå på akkord med miljøet og vårt livsviktige økosystem.

Sammen med gartner Henriette Solum Pettersen og arkitekt Nina Klungsøyr, har vi utviklet et konsept som gjør at vi kan bruke den samme kraftfulle metoden for å hjelpe andre oppleve det samme. For en hage handler ikke om blomster og hagestell alene, det handler vel så mye om å skape funksjonelle, trivelige soner vi kan oppholde oss i, en bugnende kjøkkenhage med grønnsaker vi kan høste av, fargerike blomsterbed til glede både for oss og våre viktige insekter, og ikke minst den stressdempende effekten noen timer i hagen har på oss.

Og for å dokumentere alt vi snakker om, har vi et rikt utvalg av fotograf Erling Slyngstad-Hægelands bilder og filmer, slik at det blir enkelt å hjelpe deg å bli en tryggere hobbygartner. 

SE HVORDAN VI KAN HJELPE DEG

Bli en tryggere

hobbygartner

Du velger selv hvordan vi skal hjelpe deg, enten ved at du tar enkeltstÄende kurs, blir med pÄ spÞrretimer i vÄrt medlemskap, eller Þnsker 1:1-hjelp.

Hagekurs
Se vÄr kursoversikt
Medlemskap
Meld deg pÄ her
RĂ„dgivning
Book en gratis samtale

ALT DU TRENGER SAMLET PÅ ETT STED

Skap drĂžmmehagen og bli en tryggere hobbygartner!

Hobbygartnerskolens Hageunivers er et helhetlig konsept som hjelper deg Ă„ skape den hagen du og familien drĂžmmer om, pĂ„ naturens premisser, med de ressursene du har tilgjengelig, og utfra din hages rammebetingelser – alt samlet pĂ„ ett sted!

Les mer og meld deg pÄ her!

NAVIGER

01 HJEM
02   KURSHOLDERE
03   KURSOVERSIKT
04   MEDLEMSKAP
05   OM OSS
06   KONTAKT