Startskuddet
for drømmehagen
går i dag! 

Drømmer du om en hage full av bugnende blomster og vakre farger, men så er du usikker på hva som vil trives i din hage? Kanskje har du lyst på et lettstelt uterom, men så mister du motet når du ser ut på gjengrodde busker og trær? Eller har du lyst på en skjermet sone hvor du kan slappe av uten innsyn, men så ser du ut på en stor åpen gressplen og aner ikke hvor du skal begynne?

Meld deg på vår kurs- og medlemsportal, og lær hvordan du skaper din egen drømmehage!

Ja, jeg vil lære mer og skape drømmehagen min!

Forestill deg hagen din om fem år

Se for deg en sommermorgen i din egen hage, fem år fra nå. Du tar med deg en kopp kaffe og åpner stuedøren. Hva ser du?

Kanskje ser du deg selv sitte i trappen på terrassen og nyte stillheten.

Eller kanskje du tusler en tur rundt i hagen og nyter det yrende livet av insekter som summer i blomsterbedene.

Kanskje går du ut i drivhuset og plukker noen tomater til frokosten, før du tar turen via kjøkkenhagen for å vanne litt før solen står for høyt på himmelen.

På vei tilbake til huset stopper du opp og lar morgensolen varme i ansiktet og du gleder deg over bare å nyte øyeblikket i den hagen du er så stolt av og er blitt så glad i.

Er det en drøm du kan kjenne deg igjen i? Hvis svaret er et rungende "ja", men du ikke er der i dag og du ikke vet hvordan du skal komme deg dit, har du kommet til rett sted. For det kan vi hjelpe deg med.

Ja, jeg trenger hjelp til å skape drømmehagen

"Det var da jeg meldte meg på onlinekurset til Hobbygartnerskolen at jeg begynte å jobbe systematisk med hagedrømmen."

Berit Schau, kursdeltager

Hva hindrer deg i å skape den hagen du drømmer om?

"Jeg har i mange situasjoner ikke visst hva jeg skulle gjøre, og endt opp med å ikke gjøre noen ting". Det var en kursdeltager som skrev dette til meg da jeg spurte henne hvorfor hun hadde meldt seg på kurset vårt.

Kjenner du deg igjen i det samme? At du ser ut på en gjengrodd og upraktisk hage, og så vet du ikke hvordan du skal gjøre den lettstelt og hyggelig? Eller kanskje har du en stor, flat gressplen med innsyn fra alle kanter, og så vet du ikke hvordan du skal gjøre den lun og frodig?

Hvis du leser dette, antar jeg at du har forsøkt å realisere hagedrømmen på egenhånd. Min antagelse er også at du har brukt både mye tid og penger i forsøket. Og så er du kanskje litt frustrert over at det faktisk er vanskeligere enn du trodde?

I så fall; Er det ikke da på tide å ta tak i problemet på en litt ny måte? Albert Einstein sa en gang at det er galskap å gjøre det samme om og om igjen, og forvente et annet resultat.

Så, hvis du ser ut på din egen hage og tenker over hvordan du jobber med den, hva er det som gjentar seg år etter år og som ikke tar deg nærmere drømmehagen?

Er det mangel på tid? For dårlig råd? Mangel på kunnskap? Eller kanskje litt av alt? For ikke å snakke om tidspunkt. Kanskje har du små barn og du tenker at hage er noe du kan holde på med når de blir større. Eller kanskje har du en travel jobb og du tenker at hage er noe du kan holde på med når du får bedre tid.

Men sannheten er at det er NÅ du legger grunnlaget for den hagen du drømmer om, som du får energi av å gå ut i, som du er stolt av og som hele familien har lyst å bruke.

Hvorfor? Jo, fordi hage er vel så mye en bevisstgjøringsprosess som noe annet. Og jo lenger du utsetter prosessen, jo lenger utsetter du det ferdige resultatet.

Så, er det ikke på tide å sette i gang prosessen slik at du kan skape din egen drømmehage? Hvis svaret er et rungende "JA" skal du melde deg på vår innholdsrike kurs- og medlemsportal nå, og ta hagedrømmen på alvor! 

Hilsen Hanne
Hobbygartnerskolen

 

Ja, jeg vil starte prosessen med å skape min egen drømmehage!

"Hobbygartnerskolen har gjort at eg har gått fra å være ein litt usikker amatør i hagen, til å bli ein ein trygg og god hobbygartner."

Marianne H. Vik

Har du lyst å få det sånn som Marianne og Sally-Ann?

Ønsker du også å oppleve det samme? At hagen begynner å ta form slik du ønsker at den skal bli, at du høster rikt av hagen din, og du blir spurt om råd fra naboene rundt deg? Det kan du. Og du kan begynne i dag! Klikk på knappen under og velg hvilken pakke som passer best for deg, så ses vi på innsiden av portalen.

"Hanne forklarer så enkelt og logisk at det er en fryd å høre på. Veldig inspirerende!"

Grete Nergaard, kursdeltager

Hvorfor er vår kursportal annerledes?

Fordi vi setter naturen først. Hos oss lærer du det grunnleggende om jorda, om plantene, og om det uendelig viktige samspillet med alle hagens medhjelpere. Og når vi setter naturen først, da blir det hele så logisk. Da blir det enklere å forstå hvorfor plantene ikke blomstrer så rikt som du ønsket, eller at avlingen i kjøkkenhagen ikke ble så stor som du trodde. Det er denne måten å lære hage på som gjør at våre kursdeltagere blir trygge hobbygartnere på en brøkdel av den tiden andre hageeiere bruker, fordi de forstår sammenhengene og vet hva som skal til for å skape den hagen de drømmer om!

Jordsmonn og klima

Visste du at det finnes over en milliard mikroorganismer per gram jord? Og at måten du behandler dem på har betydning for hvor fin hagen din blir? I denne portalen lærer vi deg ikke bare hva du kan gjøre i egen hage, men også hvorfor.

Planter og egenskaper

Visste du at planter stort sett er bygd opp på samme måte? Og at de har hver sine egenskaper som du kan utnytte i din hage? I vår medlemsportal får du grunnleggende plantekunnskap slik at du kan velge de riktige plantene til hagen din.

Gjøremålene

Visste du at mange av gjøremålene i hagen verken er vanskelige eller spesielt tidkrevende? Og at mange av dem slår flere fluer i en smekk? Med grunnleggende plantekunnskap vil du lettere forstå både hvorfor, hvordan og når hagens oppgaver skal utføres.

"Jeg er blitt kjent med et helhetssyn på hage som tar med alt fra mikroorganismer i jorda og hvordan få sunne planter til bruk av farger for å skape en helhet og harmoni i hagen. Jeg visste ikke at jeg hadde savnet dette før jeg fant det."

Karin Alvar, kursdeltager

Modulene i Grunnkurset:

Dette kurset er et "must" dersom du er nybegynner i hagen. Faktisk anbefaler jeg deg som ikke er helt nybegynner også å ta det, rett og slett fordi det hjelper deg å se helhetlig på hagen din.

Modul 1: Deg og hagen din

Bli bevisst på hva du vil med hagen din, slik at du skaper den hagen du drømmer om og hele familien har lyst å bruke.

Modul 2: Livet i hagen

Lær å jobbe med naturen i hagen din, slik at du skaper en sunn og frisk hage på naturens premisser.

Modul 3: Lag en plan

Lære å lage en hageplan, slik at du jobber med hagen som helhet i stedet for stykkevis og delt.

Modul 4: Lag en planteplan

Lær å lage din egen planteplan, slik at du skaper en frodig hage med planter som trives og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst.

Modul 5: Planlegg kjøkkenhagen

Lær hvordan du lager en kjøkkenhage som er tilpasset din hage og din families behov for frukt og bær, urter og grønnsaker.

Modul 6: Løpende hagestell

Lær de grunnleggende gjøremålene, slik at du vet hva du skal gjøre i hagen gjennom året

"Jeg er utrolig fornøyd med dette kurset fordi det går i dybden og har veldig bra innhold!"

Nina Werring Lie

Temabaserte minikurs

Som en del av vår kurs- og medlemsportal får du tilgang til våre fem temabaserte minikurs som gjør at du kan fylle på med ny kunnskap om ulike hageoppgaver når du har behov for det.

Den Lille Beskjæringsskolen 

Å beskjære busker og trær er en viktig oppgave i hagen. I dette minikurset lærer du grunnprinsippene om beskjæring, hvordan du beskjærer, samt når du beskjærer de ulike hovedgruppene av busker og trær.

Den Lille Krukkeskolen

Å fylle hagen sin med fargerike krukker er en enkel måte å skape en vakker hage på. I dette minikurset lærer du hvordan du planlegger, planter, steller og vedlikeholder vakre og frodige krukker.

Den Lille Kompostskolen

Å kompostere eget hageavfall er en super måte å forbedre jorden på og tilføre næring i egen hage. I dette minikurset lærer du grunnprinsippene i kompostering, hvordan de ulike metodene fungerer, samt hvordan du avdekker og løser enkle problemområder.

Den Lille Såskolen

Å så sine egne planter er en rimelig måte å fylle hagen sin med nye planter på. I dette minikurset lærer du hvordan du sår ulike frø, hvordan du driver dem frem til frodige planter, samt hva du kan så til ulike tider av året.

Den Lille Planteformeringsskolen

Å dyrke frem sine egne planter er en morsom og billig måte å fylle hagen sin med planter på. I dette minikurset vil du lære hvordan du formerer planter ved hjelp av ulike teknikker.

"Det er et lærerikt og lettfattelig kurs, og jeg liker at jeg kan gå tilbake på emner og se gjennom videoene på nytt"

Ann Kjerstin Dybvik, kursdeltager

Medlemsfordeler

I tillegg til Grunnkurset og de fem temabaserte minikursene, har vi en rekke fordeler inkludert i medlemskapet, slik at du skal få påfyll av inspirasjon og hjelp når du trenger det.

Månedlig spørretime

Hver måned går Henriette og jeg live på Zoom og svarer på spørsmål som er kommet inn. Henriette Solum Pettersen er faglært gartner og sammen med henne svarer vi på spørsmål som er kommet inn. Vi kombinerer ofte spørsmålene til enkelte temaer, slik at timene blir en kombinasjon av leksjon og spørretime.

Månedlig intervju

Hver måned har vi en post vi kaller "Hobbygartnerskolens Hagehjørne" hvor vi intervjuer hagefolk. Det kan være fagfolk innenfor gartnerfaget, blomsterbinderi eller hagedesign, i tillegg til hageglade hobbygartnere som brenner for ulike ting i hagene sine.

Ukentlig hageinspirasjon

En av de tingene våre medlemmer sier de setter mest pris på, er de korte inspirasjonsvideoene hvor jeg tar opp ulike ting fra sesong til sesong. Derfor lager vi stadig nye filmer og legger dem der de hører hjemme, enten det er i hagekalenderen, i hagekanalen eller det er i et av de temabaserte minikursene.

Hagekalender

En av de store utfordringene for nybegynnere i hagen, er å vite hva man skal gjøre når. I vår hagekalender deler vi året opp i 12 mini-sesonger, fra tidlig vår til sen vinter. Dette er en hagekalender som kan brukes av alle, uavhengig av hvor du bor i landet.

Hagekanal

I Hobbygartnerskolens Hagekanal finner du både våre FB-livesendinger og andre hagefilmer vi har laget. Alt sortert etter tema, sånn at du lett finner filmer om et enkelt tema, eller du raskt finner tilbake til en film du vil se igjen.

Lukket Facebook-gruppe

I tillegg til medlemsportalen, har vi en egen lukket Facebook-gruppe. Her deler vi nyttig innhold for medlemmene våre, som blant annet livesendinger og andre inspirasjonsfilmer. 

Gruppen er også til for at våre medlemmer enkelt kan dele sine suksesser og utfordringer i hagen, samt stille spørsmål og få svar fra oss og de andre i gruppen. 

Sjekklister, plantelister, m. m.

I tillegg har vi en rekke sjekklister, plantelister, og annet støttemateriell som hjelper deg i hagen din. Noen har utfordringer med skadedyr, andre opplever for lite blomstring. Noen ønsker mer struktur i hagen sin, og mange av disse utfordringene kan du gjøre noe med ved hjelp av litt planlegging. 

I vårt medlemskap hjelper vi deg i denne planleggingen, blant annet ved hjelp av en del støttemateriell som du kan hente frem ved behov.

Hvorfor medlemskap?

Å skape en hage er en prosess. En prosess hvor kunnskap og erfaring går hånd i hånd, og hvor du stegvis jobber deg mot den hagen du drømmer om. Underveis i denne prosessen dukker det gjerne opp en rekke spørsmål. Vår medlemsportal er laget nettopp for at du skal få påfyll av kunnskap og oppfølging når du trenger det, slik at du går fra å være en litt usikker amatør til å bli en trygg og god hobbygartner!

 

Meld deg på i dag og kom i gang umiddelbart!

Hvordan fungerer en digital kurs- og medlemsportal?

Hobbygartnerskolens kurs- og medlemskap er en digital portal som består av tre elementer; digitale kurs, livesendinger og ulike støttefunksjoner.

Det eneste du trenger for å følge kurset er en digital enhet (PC, nettbrett, mobil) og nettilgang (wifi eller 4G).

Du har tilgang til alt innhold så lenge du er medlem, og du finner link til innholdet fra medlemssiden. 

Oppgaver og annet kursmateriell er nedlastbart, slik at du kan lagre dette på din egen datamaskin og bygge opp din egen personlige hagebok etterhvert som du jobber deg gjennom portalen.

MELD DEG PÅ NÅ!

Finn din egen hage-entusiast

med Hobbygartnerskolens innholdsrike kurs- og medlemsportal!

“Jeg har fått en ny og dypere hageglede etter at jeg fant dere.”

Tone Thorstensen, kursdeltager

Spørsmål og svar om kursinnholdet

I en evaluering for litt siden sa en kursdeltager; «Jeg skulle ønske jeg hadde tatt dette kurset da jeg fikk min første hage for 25 år siden», og andre melder tilbake at de ser på hagene sine med helt nye øyne etter at de har vært gjennom kurset vårt. Grunnen til det er at du både lærer det grunnleggende om livet i hagen, samtidig som du får kunnskap om hagedesign og utnyttelse av hele hagen.

Ja, dette passer absolutt for deg. Med dette kurset får du grunnleggende hagekunnskap som du kan ta med deg i all din tid som hageeier. Du slipper å gjøre alle nybegynnerfeilene, og sparer deg selv for både tid og penger ved at du gjør ting i riktig rekkefølge og finner rett plante til rett plass på første forsøk.

Ja, dette kurset tar utgangspunkt i deg og din hage, uavhengig av størrelse. Det handler om hva du vil bruke hagen din til og hvordan du kan utnytte det uterommet du har best mulig. Derfor passer det både for store og små hager.

Ja, på lik linje som ovenfor, så tar dette kurset utgangspunkt i deg og hagen din uavhengig av hvor du bor. Kunnskap om naturen, hagedesign og plantelære er like aktuelt i nord som i sør, og kurset er tilrettelagt på en måte som gjør at du lærer blant annet hvordan du skal finne planter som passer i din hage.

Ja, dette passer perfekt for deg. Dette kurset lærer deg hvordan du skal jobbe med jorden og livet i hagen, parallelt med å skape de rommen du ønsker å bruke og de plantene som både du og insektene vil trives med. Alt dette uten å bruke kunstgjødsel eller sprøytemidler.

Nei, det gjør du ikke. Vel er det mye bra på YouTube og andre sosiale medier, men mye av det er filmet i andre land og er ikke tilpasset vårt klima. I tillegg er mange filmer laget for å vise hvordan man gjør enkeltvise oppgaver, i stedet for å jobbe med hagen som helhet. I våre kurs lære du det grunnleggende, og vi bygger på steg for steg, slik at du skal bli en trygg og god hobbygartner. 

Du må naturligvis ikke ta kurs. Du kan sette en plante i jorda og se hva som skjer. Men om du ser for deg en "drømmehage" og ikke aner hvordan du skal skape den - da er dette kurset for deg. Det er også for deg som ønsker å lære mer om sammenhengen mellom en sunn, frisk jord og en vakker, frodig hage, slik at du kan skape den mye raskere enn om du skal gjøre all prøving-og-feiling på egenhånd. 

Bli en trygg hobbygartner

med Hobbygartnerskolens innholdsrike kurs- og medlemsportal!

"Hobbygartnerskolen dekker alt fra fotosyntesen til hageplanlegging, farge og stilvalg, samt hvordan du planter og steller busker og blomster"

Nina Bakken Bye, kursdeltager

Dette passer for deg som:

 • ... har flyttet inn i nytt hus og fått hage for første gang.
 • ... synes det er gøy med hage, men som sliter med å sette ditt preg på egen hage.
 • ... er opptatt av miljøet og har lyst å skape en sunn og frisk hage, fri for kjemiske stoffer.
 • ... har lyst på grunnleggende kunnskap, enten du er nybegynner eller litt erfaren, uavhengig av hvor i landet du bor.
 • ... har lyst å dyrke ting du kan høste av, enten det er å lage dine egne buketter av snittblomster, eller bringebær til sommerkakene.
 • ... har lyst å få barna med på flere ting i hagen.

Dette passer ikke for deg som:

 • ... mener du kan nok om hage som det er og ikke ønsker å lære noe nytt.
 • ... synes alt som har med hage å gjøre er tidkrevende og kjedelig.
 • ... synes det høres overveldende ut.
 • ... ikke er opptatt av kortreiste miljøtiltak og organisk hagedrift.

"Skulle jeg gi kurset og oppfølgingen terningkast, så må det bli terningkast seks"

Berit Schau, kursdeltager

Om oss

Grunnleggerne av Hobbygartnerskolen er Hanne og Erling Slyngstad-Hægeland. I tillegg til å grave i egen hage og fordype seg i det hun kommer over av hagefaglige kilder, har Hanne to års erfaring fra Randesund Hagesenter i Kristiansand og over 20 år med egen hage. Erling har 30 års fartstid som fotojournalist, blant annet 15 år i Dagbladet. Sammen driver de nettbutikken "Fruen fra Haven" og onlinekursene som går under navnet "Hobbygartnerskolen".

"Hagekurset til Hobbygartnerskolen har blitt mitt nye oppslagsverk når jeg trenger tips og råd"

Nina Bakken Bye, kursdeltager

Kort oppsummert gir vår kurs- og medlemsportal deg:

 • ... et redskap som hjelper deg å skape den lettstelte hagen du drømmer om, og som gjør at du sparer tid og penger!
 • ... kunnskap om hvordan du kan jobbe på lag med naturen, slik at du skaper en sunn og frisk hage, og finner rett plante til rett plass på første forsøk!
 • ... kunnskap om hvordan du lager din egen hageplan slik at du former de ulike bruksområdene i hagen, så hagen passer din familie og alle har lyst å bruke den!
 • ... kunnskap om hvordan du lager en planteplan slik at du kan skape vakre og frodige blomsterbed med planter som vil trives i din hage, og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst!
 • ... kunnskap om grunnleggende hagestell, slik at du kan fordele oppgavene utover året og hagearbeidet blir mer glede enn stress.
Meld deg på i dag!

"Jeg anbefaler på det varmeste andre hageeiere å melde seg på kurset. Her er det mange miljømessige, nyttige og både tids- og pengebesparende tips og råd."

Berit Schau, kursdeltager

Få en god start på hagesesongen med Hobbygartnerskolens kurs- og medlemsportal!

Velg den modellen som passer deg best. Det er ingen bindingstid, men etter de månedene som er inkludert i tilbudet, løper medlemskapet med en ny periode til du selv sier det opp. Vi har 14 dagers angrefrist på vår kurs- og medlemsportal.

Månedlig

kr 375,-

per måned

Prisen inkluderer:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner
 • NYHET 2021: Månedlige spørretimer med arkitekt
 • Månedlig påfyll av nytt innhold og link til allerede eksisterende materiell i kursportalen
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
 • Månedlig arbeidshefte i Hagekalenderen
 • Innholdsrik kursportal: 

  - Hobbygartnerskolens Grunnkurs

  - Hobbygartnerskolens Hagekalender

  - Hobbygartnerskolens Hagekanal

  - Den Lille Krukkeskolen
  
- Den Lille Såskolen
  
- Den Lille Kompostskolen
  
- Den Lille Beskjæringsskolen
  
- Den Lille Planteformeringsskolen
  
- Den Lille Drivhusskolen
 • Tilgang til medlemsportalen så lenge du har et aktivt medlemskap.
 • Det er ingen bindingstid, og medlemskapet løper med kr 375,- per måned til du sier det opp.
 • 14 dagers angrefrist iht. angrerettloven
MELD DEG PÅ I DAG

3-for-2 tilbud

kr 750,-

deretter kr 375,- per måned

Prisen inkluderer:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner
 • NYHET 2021: Månedlige spørretimer med arkitekt
 • Månedlig påfyll av nytt innhold og link til allerede eksisterende materiell i kursportalen
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
 • Månedlig arbeidshefte i Hagekalenderen
 • Innholdsrik kursportal: 

  - Hobbygartnerskolens Grunnkurs

  - Hobbygartnerskolens Hagekalender

  - Hobbygartnerskolens Hagekanal

  - Den Lille Krukkeskolen
  
- Den Lille Såskolen
  
- Den Lille Kompostskolen
  
- Den Lille Beskjæringsskolen
  
- Den Lille Planteformeringsskolen
  
- Den Lille Drivhusskolen
 • Tilgang til medlemsportalen så lenge du har et aktivt medlemskap.
 • Det er ingen bindingstid, men etter de tre første månedene, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.
 • 14 dagers angrefrist iht. angrerettloven
MELD DEG PÅ I DAG

6 måneder

kr 1.690,-

per halvår

Prisen inkluderer:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner
 • NYHET 2021: Månedlige spørretimer med arkitekt
 • Månedlig påfyll av nytt innhold og link til allerede eksisterende materiell i kursportalen
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
 • Månedlig arbeidshefte i Hagekalenderen
 • Innholdsrik kursportal: 

  - Hobbygartnerskolens Grunnkurs

  - Hobbygartnerskolens Hagekalender

  - Hobbygartnerskolens Hagekanal

  - Den Lille Krukkeskolen
  
- Den Lille Såskolen
  
- Den Lille Kompostskolen
  
- Den Lille Beskjæringsskolen
  
- Den Lille Planteformeringsskolen
  
- Den Lille Drivhusskolen
 • Tilgang til medlemsportalen så lenge du har et aktivt medlemskap.
 • Det er ingen bindingstid, men etter de seks månedene som er inkludert i tilbudet, løper medlemskapet med kr 1.690,- per halvår til du sier det opp.

 • 14 dagers angrefrist iht. angrerettloven
MELD DEG PÅ I DAG

Spørsmål og svar om medlemskapet

Lurer du på hva som inngår i kurs- og medlemsportalen? Da finner du kanskje svaret her. Dersom du ikke fikk svar på spørsmålet ditt, send oss en mail til [email protected], så svarer vi deg der.

Medlemskapet inkluderer tilgang til vår innholdsrike kursportal med:

 • Hobbygartnerskolens Grunnkurs
 • Den Lille Krukkeskolen
 • Den Lille Såskolen
 • Den Lille Kompostskolen
 • Den Lille Beskjæringsskolen
 • Den Lille Planteformerings-skolen

I tillegg har vi en rekke støttefunksjoner:

 • Hobbygartnerskolens Hagekalender
 • Hobbygartnerskolens Hagekanal
 • Ukentlige mailer med link til aktuelle gjøremål for sesongen
 • Månedlig påfyll av nytt innhold og link til allerede eksisterende materiell

Og som om det ikke var nok har vi en rekke medlemsfordeler, som:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner
 • Intervjuer med fagfolk og andre hagefolk

 

Du har 14 dagers angrefrist etter angrefristloven. Skulle du se at dette ikke er noe for deg, kan du bare gi meg beskjed innen 14 dager [email protected], så melder vi deg av og betaler pengene tilbake. 

Ja, det er flere måter å få svar på dine spørsmål. En gang i måneden har vi en felles spørretime hvor du kan stille dine spørsmål og få svar fra oss i teamet. Her vil du også høre andres spørsmål og lære av de svarene de får. Vi har også en lukket FB-gruppe hvor du kan få hjelp både av oss og av de andre deltagerne. I tillegg kan du også sende oss en melding på Messenger eller mail.

Nei, det er ikke bindingstid. 

Du har tilgang til kursinnholdet og den lukkede FB-gruppen så lenge du har et aktivt medlemskap. 

Vi har flere alternative pakker, men har valgt en medlemsmodell fordi noen har en liten hage og bruker kort tid på kurset, mens andre har en større hage med større utfordringer, og kanskje trenger noe lengre tid. På denne måten kan du velge den modellen som passer deg best. 

Dersom du ser at du ikke rekker å ta alle leksjonene på den tiden du planla, kan du beholde medlemskapet i en ny periode, slik at du får sett de leksjonene, gjort de oppgavene og fått med deg de spørretimene du ønsker. 

Vi kan naturligvis ikke stå ansvarlig dersom du ikke benytter deg av kursinnholdet mens du har tilgang. Men mange av leksjonene kan tas innendørs, gjerne om vinteren, slik at du kan ta med deg kunnskapen ut i hagen når sesongen er i gang. 

I Grunnkurset lærer vi deg hvordan du lager en hageplan og jobber med den på egenhånd. Hvis du ønsker råd og hjelp i en 1:1-samtale, eller du ønsker at vi skal tegne hagen for deg, kommer dette som en egen tjeneste i tillegg. I så fall kan vi gi deg et tilbud på det.

Kurset begynner når du melder deg på, og du har tilgang så lenge du har betalt medlemskontingenten.

Det går helt fint. Alle våre livesendinger blir både streamet i den lukkede Facebook-gruppen, i tillegg til at opptak av sendingene blir lagt inn i kursportalen. 

"Gjennom sine grundige kursmoduler har Hanne dratt meg inn i en hageverden som tenker annerledes enn ukeblader og hagebøker gjør"

Nina Bakken Bye, kursdeltager

"Det passer ikke nå. Kan jeg ta det senere?"

Ja, du kan melde deg på senere, men skal jeg være helt ærlig så er det beste tidspunktet NÅ!

Grunnen til det er at hageplanlegging er vel så mye en bevisstgjøringsprosess som noe annet. Jo lenger du utsetter prosessen, jo lenger utsetter du det ferdige resultatet. 

Er det ikke på tide å starte planleggingen? Du kan se leksjoner og gjøre jobben i ditt tempo, men begynner du i dag, vil du allerede i morgen ha tatt det første steget mot  din egen drømmehage.

Så, blir du med? Klikk på knappen under og meld deg på, så ses vi inne i portalen.

Meld deg på og ta et steg nærmere hagedrømmen i dag!

Drømmehage allerede i sommer? Start NÅ!

Det er NÅ du legger grunnlaget for den hagen du drømmer om, som du får energi av å gå ut i, som du er stolt av og som hele familien har lyst å bruke. Hvorfor? Fordi hage er vel så mye en bevisstgjøringsprosess som noe annet. Jo lenger du utsetter prosessen, jo lenger utsetter du det ferdige resultatet. Så, meld deg på NÅ og ta hagedrømmen på alvor!

Skap den hagen du drømmer om

med Hobbygartnerskolens innholdsrike kurs- og medlemsportal!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Send oss en e-post, så svarer vi så fort vi kan!