FB-livemaraton

om hvordan du skaper hyggelige rom i hagen din!

 

Synes du det er vanskelig å skape hyggelige rom i hagen? Rom det er trivelig å være i, og rom du har lyst å invitere venner og familie inn i? Men så får du det ikke helt til og vet heller ikke hvor du skal starte? 

I hele juli har vi livesendinger på Facebook hvor vi setter fokus på dette temaet. Hvis det er enkelte sendinger du ikke fikk med deg, eller det kanskje er noen du har lyst å se på nytt, finner du link til alle filmene på denne siden. Scroll deg nedover og klikk på bildene for å gå til de respektive filmene på Facebook.

Lær å skape hyggelige hagerom

Drømmer du om å skape en vakker hage, med gode og funksjonelle rom, som innbyr til hyggelig samvær med venner og familie, og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst? Men så mangler du en helhetlig, gjennomførbar plan og du aner ikke hvor du skal begynne? Klikk på knappen under og les mer om kurset vi holder sammen med anleggsgartner Henriette Solum Pettersen og arkitekt Nina Klungsøyr fra Fin strek, hvor du lærer steg for steg hvordan du går fra hagedrøm til drømmehage!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.