Placeholder Image

DET ULTIMATE HAGEKURSET! 

Skap din egen drømmehage! 

Drømmer du om en hage full av bugnende grønnsaker og fargerike blomster, men så er du usikker på hvor du skal starte? Da har vi noe for deg - et intensivt hagekurs hvor du lærer alt fra grunnleggende hagestell til hageplanlegging, slik at du skaper din egen drømmehage samtidig som du spiller på lag med naturen.

Juni-tilbud: KUN 990,- (verdi 6.230,-)
Placeholder Image

I dette kurset vil du lære:

-1-

Hvordan du skaper den hagen du drømmer om

Ønsker du å få mer ut av hagen din enn du gjør i dag? Lær hvordan du løfter blikket og jobber med hagen som helhet, og ikke bare ser den som summen av enkeltvise planter, prosjekter og gjøremål. 

-2-

Hvordan du spiller på lag med naturen i hagen din

Synes du det er vanskelig å skape store og flotte planter, enten i blomsterbed eller i kjøkkenhage? Lær hvordan du jobber med vekstvilkår, slik at du skaper sunne, friske og frodige planter. 

-3-

Hvordan du skaper en hage som er fargerik hele året

Synes du det er vanskelig å holde hagen blomstrende og fargerik fra tidlig vår til sen høst? Lær hvordan du jobber med din egen planteplan, slik at du fyller hagen med planter som overlapper hverandre i blomstringstid, og som har vakkert bladverk eller andre fargerike innslag gjennom året.

Placeholder Image
Placeholder Image

Alt du trenger for å bli en trygg hobbygartner!

Kanskje har du tenkt at alt dette finnes på YouTube, så du trenger ikke følge noe kurs. Eller du tenker at du har hatt hage i så mange år at du kan det meste.

Men så opplever du likevel å være usikker på hvordan du skal gå frem når du skal få mer ut av hagen enn du gjør i dag, og hvem du kan spørre for å få faglige svar. 

Da er dette kurset perfekt for deg, fordi det hjelper deg å forstå helheten i hagen.

Med denne kurspakken får du ...

 • ... et redskap som hjelper deg å skape den vakre, frodige og lettstelte hagen du drømmer om, og som gjør at du sparer tid og penger!

 • ... kunnskap om hvordan du kan jobbe på lag med naturen, slik at du skaper en sunn og frisk hage, og finner rett plante til rett plass på første forsøk!

 • ... kunnskap om hvordan du starter på din egen hageplan slik at du begynner å forme de ulike bruksområdene i hagen, så hagen passer din familie og alle har lyst å bruke den!

 • ... kunnskap om hvordan du lager en planteplan slik at du kan skape vakre og frodige blomsterbed med planter som vil trives i din hage, og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst!

 • ... kunnskap om hvordan du starter når du skal bygge opp en kjøkkenhage som er tilpasset deg og din families spiskammer.
 • ... kunnskap om grunnleggende hagestell, slik at du kan fordele oppgavene utover året og hagearbeidet blir mer glede enn stress.

Ja, dette passer perfekt for meg!

Se hva Sally-Ann har fått til på bare fire år!

Slik så kolonihagen ut i 2018 ...

 

... og sånn så den ut to år etter!

 

Og sånn så den ut, fire år etter at hun startet på kurs hos oss ...

 

Ønsker du å oppleve det samme? At du ser hagen begynne å ta form slik du ønsker at den skal bli, at du høster rikt av den, og at du blir spurt om råd fra naboene rundt deg? Det kan du. Og du kan begynne i dag! Klikk på knappen under og meld deg på, så ses vi på innsiden av portalen.

Ja, sånn vil jeg også ha det!

Her er hva noen av tidligere deltagere har sagt ...

Knut-Bjørnar Ulriksen

«Hvis du ønsker en hage, og du ikke vet hvor du skal begynne, så er dette kurset midt i blinken!» 

Karin Alvar

"Jeg er blitt kjent med et helhetssyn på hage som tar med alt fra mikroorganismer i jorda og hvordan få sunne planter til bruk av farger for å skape en helhet og harmoni i hagen. Jeg visste ikke at jeg hadde savnet dette før jeg fant det."

Placeholder Image

Forestill deg hagen om fem år...

Se for deg en sommermorgen i din egen hage, fem år fra nå. Du tar med deg en kopp kaffe og åpner stuedøren. Hva ser du?

Kanskje ser du deg selv sitte i trappen på terrassen og nyte stillheten. Eller kanskje du tusler en tur rundt i hagen og nyter det yrende livet av insekter som summer i blomsterbedene. 

Kanskje går du ut i drivhuset og plukker noen tomater til frokosten, før du tar turen via kjøkkenhagen for å vanne litt før solen står for høyt på himmelen.

På vei tilbake til huset stopper du opp og lar morgensolen varme i ansiktet og du gleder deg over bare å nyte øyeblikket i den hagen du er så stolt av og er blitt så glad i.

Er det en drøm du kan kjenne deg igjen i? Hvis svaret er et rungende JA, men du ikke er der i dag og du ikke vet hvordan du skal komme deg dit, skal du melde deg på i dag!

Ja, det er akkurat det jeg drømmer om!

 

 

Her er hva noen av tidligere deltagere har sagt ...

Torhild Sangesland

«Dette kurset er noe av det beste jeg har vært med på. Det har gitt meg så mye hverdagsglede å få denne kunnskapen, og det har åpnet opp øynene mine for så mangt. Men det forutsetter også at man må være aktiv for å ha noe igjen for å ta det.» 

Anna Bjune

 «Jeg vil anbefale dette på det sterkeste. Det er bra tilnærming til saken - hage er en prosess og planlegging er alfa og omega. Jeg ser nå at det er en del ting jeg ville ha gjort annerledes når det gjelder hagen min dersom jeg hadde sett kursene tidligere og være medlem av gruppen. Og ikke minst spart både penger og jobb.» Anna Bjune

Hei, Hanne her ...

Etter å ha slitt med å skape min egen drømmehage, bestemte jeg meg for å gå systematisk til verks.

For en hage handler ikke om planter eller hagestell alene, det handler vel så mye om å skape funksjonelle, trivelige soner vi kan oppholde oss i, en bugnende kjøkkenhage med grønnsaker vi kan høste av, fargerike blomsterbed til glede både for oss og våre viktige insekter, og ikke minst den stressdempende effekten noen timer i hagen har på oss.

Det jeg har lært i denne prosessen deler jeg med deg i denne kurspakken, slik at også du kan bli en tryggere hobbygartner som mestrer å stelle og skape din egen drømmehage. 

Placeholder Image
Placeholder Image

Og resultatet? 

Resultatet er at du blir en tryggere hobbygartner, som ikke bare vet hva du skal gjøre når, men som også vet hvordan du skal skape en miljøvennlig hage som både mennesker, insekter og dyr i. 

Og resultatet? 

Resultatet er at du blir en tryggere hobbygartner, som ikke bare vet hva du skal gjøre når.

Du vet også hvordan du skal skape en miljøvennlig hage som både mennesker, insekter og dyr trives i. 

Hvordan vet du om dette er noe for deg?

Perfekt for deg som:

 • ... er klar for å ta hagen din til et nytt nivå.
 • ... er lei av å flikke på en tidligere eiers hagedrøm.
 • ... ønsker å lære mer om sammenhengen mellom livet i jorda, plantenes trivsel og det hyggelige uterommet som hele familien har lyst å bruke.
 • ... er lei av "hamsterhjulet" hvor du alltid føler at du henger etter og aldri føler du kommer i forkant av hagens gjøremål.
 • ... er litt overveldet over alt du må huske på, og som ønsker å lære prinsippene som gjør hagearbeidet til en lek.
 • ... er nybegynner i hagen og som føler at det er så mye å huske.

Ikke for deg som:

 • ... mener du kan nok om hage som det er og ikke ønsker å lære noe nytt.
 • ... som liker best korte tipsvideoer som viser hvordan du sår og planter (da er medlemsportalen vår bedre for deg. Les mer om den her)
 • ... synes det høres overveldende ut.
 • ... synes alt som har med hage å gjøre er tidkrevende og kjedelig.
 • ... ikke er opptatt av kortreiste miljøtiltak og organisk hagedrift.
 • ... tenker at det du finner på YouTube og i sosiale medier er nok. 
 • ... synes alt som har med hage er dyrt, og ikke ser på dette som en investering.
 • ... ikke er klar for å utvikle hagen din og få mer ut av den enn du gjør i dag.
Ja, jeg er med!

Bli med på innsiden av Intensivkurset

Modul 1: Deg og hagen din

Bli bevisst på hva du vil med hagen din, slik at du skaper den hagen du drømmer om og hele familien har lyst å bruke.

Modul 2: Livet i hagen

Lær å jobbe med naturen i hagen din, slik at du skaper en sunn og frisk hage på naturens premisser.

Modul 3: Lag en plan

Lær hvordan du starter på en hageplan, slik at du begynner å jobbe med hagen som helhet i stedet for stykkevis og delt.

Modul 4: Planteplanen

Lær å lage din egen planteplan, slik at du skaper en frodig hage med planter som trives og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst.

Modul 5: Kjøkkenhagen

Lær hvordan du etablerer en kjøkkenhage, slik at du velger best plassering, lærer å jobbe med jorden, forstår betydningen av vekstskifte, m.m. slik at du unngår sykdommer og skadedyr.

Modul 6: Hagestellet

Lær de grunnleggende gjøremålene, slik at du vet hva du skal gjøre i hagen gjennom året.

Se Mariannes vakre hage!

Les hvordan hun re-etablerte hagen etter drenering og flytting av oljetank!

Har du en plan med din egen hage? Eller tenker du at det handler mest om å fylle den med nok planter og lære seg å stelle dem riktig? I Intensivkurset lærer vi våre kursdeltagere å løfte blikket, slik at de skaper den helhetlige hagen de ønsker seg. 

Det var dette som var viktig for Marianne Bugge da de skulle re-etablere hagen i forbindelse med en oljetank som måtte graves opp og deler av huset måtte dreneres.

"Jeg opplevde at det ikke fantes steder jeg kunne få helhetlige råd, og heller ikke den kompetansen jeg så etter fortløpende. Det fikk jeg imidlertid hos dere, og det var gull verdt!

Det gjorde at hagen ble «etablert», og jeg fikk den backingen jeg trengte der og da til å ta de valgene jeg tok og plantet som jeg gjorde. Alt ble ikke avklart gjennom dere, men vissheten om at dere var der og at jeg kunne spørre, var gull!"

Se hvor fint det har blitt hos Marianne etter at hun etablerte hagen på nytt:

Ja, jeg vil også skape en helhetlig hage!

Les hva tidligere deltagere var mest fornøyde med: 

 • «Det er enkel og forståelig forklaring, godt oppdelt i kategorier.» Terese
 • «Innholdet i modulene og måten de er lagt opp på. Kurset virker gjennomtenkt.» Odd Johan Jønsberg
 • «Kurset er godt lagt opp med steg for steg hvordan man beveger seg fra idé til faktisk hage. Det er en kjempefordel i stedet for at man gjør sporadiske søk på nettet hvor man risikerer å begynne i feil ende. Spesielt tipset om å tegne rutenett på plantegningen åpnet opp hele idébanken for min del. Det er også supert at man har tilgang til flere leksjoner.» Knut-Bjørnar Ulriksen
 • «At kursene forklarer på enkel måte sammenheng mellom forskjellige prosesser. Hanne, med sin lidenskap for hage og sin sprudlende måte å dele kunnskapen på, gjør at man ikke mister fokuset. Flott med alt støttemateriell.» Anna Bjune
 • «Alt! Veldig god informasjon, lærerikt og nyttig. Jeg forstår mer av helheten av livet i hagen, om jord, sol og planter.» Erna Jensen
 • «Det er kunnskapsrike forelesere som alminneliggjør budskapet. Motiverende!» Anna Marie
 • «Jeg er fornøyd med det meste. All den informasjonen jeg får gjennom kurset er interessant og mye nytt for meg.» Ragnhild
 • «Veldig grundig selv om det var intensivt. Oppgavene som er mulig å laste ned og jobbe med. Hageplandelen veldig nyttig for noen som ikke kan hage og tenker i feil ende.» Stina Aadland Jensen
 • «Grundig gjennomgang på dei fleste tema, men hageplan og korleis arbeide med kart og tomt, var mest nytt for meg. Sjølv om eg er utdanna agronom, var det mykje fin repetisjon og mange aha-opplevelsar.» Marit Flatjord
 • «Jeg synes kurset tok opp grunnleggende og viktige spørsmål fra a til å. Mest fornøyd er jeg med at man ikke skal sprøyte, men la naturen være giftfri. Jeg er også kjempefornøyd med å lære om kompostering, om å bruke sin egen kompost og ikke kunstgjødsel. Dessuten er jeg veldig glad for kunnskapen jeg har fått om hva slags jord plantene trenger og kan nyttiggjøre seg av. Dessuten også veldig fornøyd med læren om oppmåling og planlegging av hagen.» Torhild Sangesland
Dette høres perfekt ut for meg!

Hvordan fungerer en digital
kurs- og medlemsportal?

Hobbygartnerskolens kurs- og medlemskap er en digital portal som består av tre elementer; digitale kurs, livesendinger og ulike støttefunksjoner.

Det eneste du trenger for å følge kurs og medlemskap er en digital enhet (PC, nettbrett, mobil) og et godt nett.

Oppgaver og annet kursmateriell er nedlastbart, slik at du kan lagre dette på din egen datamaskin og bygge opp din egen personlige hagebok etterhvert som du jobber deg gjennom portalen.

Meld deg på i dag!

Her er hva noen av tidligere deltagere har sagt ...

Tone Thorstensen

"Jeg har fått en ny og dypere hageglede etter at jeg fant dere.”

Terese

«Dette er noko for alle, og alt er så enkelt og godt forklart. Trur dei fleste får ein a-ha opplevelse eller fleire.»

Firkløveret

Vi som står bak Hobbygartnerskolen er:

 • Hanne Slyngstad-Hægeland, gründer, forfatter og hageentusiast
 • Erling Slyngstad-Hægeland, fotograf
 • Henriette Solum Pettersen, gartner
 • Nina Klungsøyr, arkitekt, fargerådgiver og hageplanlegger i Fin Strek

Sammen brenner vi for å hjelpe hageeiere til å bli trygge hobbygartnere, som mestrer å skape sine egne miljøvennlige drømmehager, til glede både for seg, sin familie, og vårt livsviktige økosystem.

Placeholder Image

HVA VENTER DU PÅ?

Benytt deg av tilbudet og få Intensivkurset, Jordkurset, og to måneders medlemskap for KUN 990,- (ord. pris kr 6.230,-).

Det er ingen bindingstid i medlemskapet, men etter de to månedene som er inkludert i tilbudet, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.

Placeholder Image

KURSPAKKE + MEDLEMSKAP

kr 990,-

(ord. pris kr 6.230,-)

 • Intensivkurset (verdi kr 2.990,-):
  - Modul 1: Deg og hagen din
  - Modul 2: Livet i hagen
  - Modul 3: Lag en plan
  - Modul 4: Planteplanen
  - Modul 5: Kjøkkenhagen
  - Modul 6: Hagestellet

 • BONUS 1: Jordkurset (verdi kr 2.490,-):
  - Modul 1: Jordforståelse
  - Modul 2: Jordnettverket
  - Modul 3: Biologien i jordnettverket
  - Modul 4: Hvordan jobbe med jorden

  Du har tilgang til Intensivkurset og Jordkurset i et år fra påmelding.

 • BONUS 2: Medlemskap i Hobbygartnerskolens Hageunivers (verdi kr 750,-):
  - Innholdsrikt kursbibliotek
  - Hagehjelpen med månedlige spørretimer med faglært gartner og arkitekt, samt lukket FB-gruppe og mulighet for 1:1-rådgivning
  - Hagekalenderen med månedlig arbeidsbok og live-leksjon
  - Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
  - Inspirasjonsvideoer, og mye mer

  Tilgang til medlemsportalen så lenge du har et aktivt medlemskap.

  Det er ingen bindingstid, men etter de to månedene som er inkludert i kursavgiften, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.

MELD DEG PÅ I DAG!

Betingelser:

Du har tilgang til Intensivkurset og Jordkurset i et år fra påmelding. I tillegg har du tilgang til medlemsportalen "Hobbygartnerskolens Hageunivers" så lenge du har et aktivt medlemskap. Det er ingen bindingstid, men etter de to månedene som er inkludert i kursavgiften, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.

30 dagers angrefrist.

 

 

HAR JEG ANGREFRIST?

JA! Det er 100% prisgaranti**

Dette produktet har 30 dagers prisgaranti! Det betyr at hvis du innen 30 dager ser at dette ikke er noe for deg likevel, vil vi refundere hele beløpet til deg. 

** Forutsetter at du ber om refundering av beløpet innen 30 dagers perioden.

Ofte stilte spørsmål

BONUS!

Få ett års tilgang til Jordkurset!

Hemmeligheten til en vakker hage, frodige blomsterbed, og bugnende kjøkkenhage ligger rett foran nesen på oss, eller skal vi heller si under føttene.

For det er dette yrende livet av mikroorganismer som, i samarbeid med plantene, holder produksjonen av næringsstoffer i gang. Og det er dette samarbeidet du lærer om i Jordkurset. 

Hensikten med dette kurset er å gjøre deg selvforsynt med jord, enten du skal bruke den i kjøkkenhagen, blomsterbed, krukker eller til øvrig beplantning. Og hvis du har det som enkelte av våre medlemmer før de begynner å jobbe med dette selv, vil det spare deg for tusenvis av kroner hvert år ved at du slipper å bruke penger på jordsekker av dårlig kvalitet.

Nå ligger alle leksjonene klare inne i portalen, og når du melder deg på innen søndag 16. juni skal du få et års tilgang også til Jordkurset (verdi kr 2.490,-)

Hvorfor gjør vi dette? Jo, fordi det er vår erfaring at sommeren er suveren til å fylle på med ny kunnskap, starte planlegging av nye hageprosjekter, og ikke minst planlegge tiltak for å forbedre jord i egen hage.

Se selv hva deltagerne sier:

 • "Nå har jeg sittet i 1,5 timer, og ristet på hodet av forundring, over hva vi har i hagene våre 😃 Helt utrolig, og veldig spennende!", Anita Grini
 • "Takk for en fantastisk leksjon‼️Nå forstod jeg enda mer…. Det er sååå lett å forstå når du forklarer‼️🪴", Gro Hege Eide Knutsen
 • "Takk for en super kveld 😀 Dette var interessant, og du formidler så levende 🥰 Har aldri hatt så interessante biologitimer før😀", Anne Lise Ystmark
 • "Superinspirerende igjen! 🙂 Og imponert over at du klarer å formidle dette på en så forståelig måte 😄", Elisabeth Solberg
 • ""Tusen takk ❤️ utrolig så mye jeg ikke vet om jord 🤩", Har en plan om å binde mannen og tvangsfore ham med jordkurset 😂", Gunn Turid Gysland
Denne bonusen vil jeg ikke gå glipp av! Meld meg på i dag!

Bli med på innsiden av Jordkurset

Modul 1: Jordforståelse

Hva er jord, hvilke komponenter består jorden av, litt om plantefysiologi, C:N-forhold og pH-verdi.

Modul 2: Jordnettverket

Hvordan bygges jordstruktur, hvilke utviklingsstadier går naturen gjennom, og hvordan fungerer næringssyklusen ute i naturen.

Modul 3: Biologien i nettverket

Hvilke aktører består jorden av, hva lever de av, og hvordan samarbeider de med plantene.

Modul 4: Hvordan jobbe med jordnettverket

Hva ødelegger jorden, hvorfor har vi så mange jordbegreper, og hvordan jobber man med både fysisk og flytende organisk materiale.

Her er hva noen av tidigere deltagere har sagt ...

Reidun Rørtveit Larsen

"Det var en meget interessant innfallsvinkel du presenterte dette på. Du er så flink til å forklare på en lettfattelig måte. Jeg gleder meg virkelig til resten av kurset, for jord er et så spennende og viktig område for oss hagegalne!" 

Kjersti Gravklev

"Tusen takk for et kjempeinteressant og lærerikt jordkurs! Jeg er veldig opptatt av naturvern, og jeg er så begeistret over at du setter hagearbeidet vårt i en større sammenheng, lærer oss om jordas bestanddeler og at du promoterer naturlig hagehold uten bruk av giftstoffer."

BONUS 2!

Få to måneders gratis tilgang til vår medlemsportal "Hobbygartnerskolens Hageunivers"!

 • Innholdsrikt kursbibliotek med grunnkurs i hageplanlegging, samt en rekke temabaserte minikurs.
 • Hagehjelpen med månedlige spørretimer med faglært gartner og arkitekt, samt lukket FB-gruppe og mulighet for 1:1-rådgivning.
 • Hagekalenderen med månedlig arbeidsbok og live-leksjon.
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen.
 • Inspirasjonsvideoer om alt fra hvordan så, prikle og potte om blomster og grønnsaker, til inspirasjonsvideoer fra botaniske hager i norge og utlandet, og mye mer.

Bli med på innsiden av medlemsportalen

Hageplanen

Når du har kommet godt i gang med Intensivkurset, anbefaler vi at du begynner på din egen hageplan. Vi har derfor laget en egen modul om hageplanlegging hvor du finner vårt Grunnkurs i hageplanlegging, en rekke supplerende videoer om hageplanlegging, samt en videoserie som viser utviklingen av Hannes hage.

Hagebiblioteket

Parallelt med at du planlegger drømmehagen, må den hagen du har i dag stelles. Derfor har vi laget en rekke temabaserte minikurs som du finner i modulen vi har kalt "Hagebiblioteket". Her finner du Dyrkingskurset, Beskjæringskurset, Drivhuskurset og Krukkekurset, for å nevne noen av dem. 

Hagekalenderen

I tillegg til å lære hva du skal gjøre i temakursene, har vi laget en egen hagekalender hvor vi gjennom månedlige arbeidsbøker og live-leksjoner hjelper deg å fordele hageoppgavene utover året. I denne modulen finner du også de ukentlige statusoppdateringene fra samdyrkingen.

Hagehjelpen

Og når du har kommet i gang i egen hage, kan det være at det dukker opp spørsmål. Da kan du stille spørsmål enten i spørretimene med gartner og arkitekt, eller du kan bruke vår lukkede FB-gruppe. Det er også her du finner informasjon om 1:1-rådgivning, dersom du har behov for det.

Sjekklister og nyttige linker

I tillegg har vi samlet alle våre nyttigste sjekklister, samt link til viktige aktører på ett sted, sånn at det er lett for deg å finne frem.

Placeholder Image

Dyrk dine egne vekster sammen med oss!

Har du fått med deg at vi har hatt "samdyrking" også i år? Det er en del av vår innholdsrike Hagekalender som du får tilgang til i de to månedene du har gratis medlemskap. 

I samdyrkingen inviterer vi våre medlemmer til å være med på å dyrke ulike sorter planter fra uke til uke.  

Vi har laget en egen dyrkingskalender som vi har fulgt denne sesongen, og som medlem blir du invitert til å følge prosessen, enten du dyrker de samme plantene som oss eller velger å dyrke andre sorter. 

Har du lyst til å få med deg dette? For selv om det er for sent å dyrke noen av vekstene, er sesongen bare så vidt i gang, og vi kan dyrke frem både urter, grønnsaker og blomster på denne tiden.

Klikk på knappen under og meld deg på i dag, så får du inspirasjon til hva du kan dyrke frem i sommer som gir masse å høste av utover sensommer og tidlig høst! 

Ja, dette vil jeg melde meg på i dag!

 

 

Her er hva noen av tidligere deltagere har sagt ...

Hanne Dyran

«Ta det! Det er gøy og veldig nyttig. Nå kan jeg stille de riktige spørsmålene før jeg handler, og jeg har allerede spart mye frustrasjon og penger.»

Marianne H. Vik

"Eg er så uendelig takknemlig for å ha fått lov vera elev i din flotte skule. Eg har lært så masse, brukt det i praksis og sett at det er fungerer, og fått belønning med ein sunn og frisk hage."

Få hjelp fra fagfolk på live spørretimer!

Da vi begynte med digitale hagekurs tilbake i 2017, opplevde vi at kursdeltagerne ønsket seg mer. De ønsket både å lære mer om hage og hagehold, og ikke minst - de ønsket seg et sted de kunne få svar fra fagfolk. Med det så spørretimene dagens lys!

Se hvordan spørretimen med gartner hjalp Anne Therese:

 

Se hvordan spørretimen med arkitekt hjalp Anne Mette

«Etter råd fra dere flyttet vi drivhuset lenger mot øst, og det ble dermed god plass til pallekarmene på sørvestsiden. Første året med drivhus ble en skikkelig opptur! Kjempekjekt å dyrke sine egne grønnsaker både i og utenfor drivhuset! Med hjelp av dere har jeg laget meg en hageplan, og takket være den er jeg nå i mål med første delprosjekt som var drivhuset og kjøkkenhagen. Jeg er så fornøyd med alt jeg har lært av dere så langt. Tusen, tusen takk! Jeg gleder meg til fortsettelsen
Anne Mette Eide, kursdeltager.

Har du lyst å oppleve det samme? Klikk på knappen under og meld deg på!

Ja, dette er akkurat det jeg trenger!

Vår filosofi

I Hobbygartnerskolen setter vi alltid naturen først, selv når vi snakker om hagedesign, planlegging og plantevalg. For hos oss er det ingen motsetning mellom å gjøre det fint, og å jobbe på lag med naturen.

Og når vi setter naturen først, da blir det hele så logisk. Da blir det enklere å forstå hvorfor plantene ikke blomstrer så rikt som du ønsket, eller at avlingen i kjøkkenhagen ikke ble så stor som du trodde.

Det er denne måten å lære hage på som gjør at våre kursdeltagere blir trygge hobbygartnere på en brøkdel av den tiden andre hageeiere bruker, fordi de forstår sammenhengene og vet hva som skal til for å skape den hagen de drømmer om!

Vent, hva er inkludert
i pakken igjen?

-1-

Seks ukers Intensivt hagekurs

En innføring i de viktigste sidene ved hagehold; definer din egen hagedrøm, lær om livet i jorda og om plantenes utvikling, få en grunnleggende innføring i utforming av soner, lær hvordan du bygger opp en kjøkkenhage og hvordan du steller hagen gjennom året.

-2-

BONUS 1: Jordkurs 

Tilgang til vårt innholdrike Jordkurs hvor du lærer hva god jord er, hvordan naturens egen næringssyklus "the poop loop" fungerer, og hvordan jordens pH-verdi styres av biologien i jorda, og mye mer. 

-3-

BONUS 2: To måneders medlemskap i "Hobbygartnerskolens Hageunivers"

I tillegg får du to måneders tilgang til vår innholdsrike kurs- og medlemsportal "Hobbygartnerskolens Hageunivers." Dette helhetlige konseptet har vi skapt for å hjelpe hageeiere med den grunnleggende kunnskapen vi alle trenger for å stelle og utvikle hagene våre på naturens premisser.  

Ja, dette er perfekt for meg!
Placeholder Image
Placeholder Image

HVA VENTER DU PÅ?

Benytt deg av tilbudet og få Intensivkurset, Jordkurset, og to måneders medlemskap for KUN 990,- (ord. pris kr 6.230,-).

Det er ingen bindingstid i medlemskapet, men etter de to månedene som er inkludert i tilbudet, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.

Placeholder Image

KURSPAKKE + MEDLEMSKAP

kr 990,-

(ord. pris kr 6.230,-)

 • Intensivkurset (verdi kr 2.990,-):
  - Modul 1: Deg og hagen din
  - Modul 2: Livet i hagen
  - Modul 3: Lag en plan
  - Modul 4: Planteplanen
  - Modul 5: Kjøkkenhagen
  - Modul 6: Hagestellet

 • BONUS 1: Jordkurset (verdi kr 2.490,-):
  - Modul 1: Jordforståelse
  - Modul 2: Jordnettverket
  - Modul 3: Biologien i jordnettverket
  - Modul 4: Hvordan jobbe med jorden

  Du har tilgang til Intensivkurset og Jordkurset i et år fra påmelding.

 • BONUS 2: Medlemskap i Hobbygartnerskolens Hageunivers (verdi kr 750,-):
  - Innholdsrikt kursbibliotek
  - Hagehjelpen med månedlige spørretimer med faglært gartner og arkitekt, samt lukket FB-gruppe og mulighet for 1:1-rådgivning
  - Hagekalenderen med månedlig arbeidsbok og live-leksjon
  - Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
  - Inspirasjonsvideoer, og mye mer

  Tilgang til medlemsportalen så lenge du har et aktivt medlemskap.

  Det er ingen bindingstid, men etter de to månedene som er inkludert i kursavgiften, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.

MELD DEG PÅ I DAG!

Betingelser:

Du har tilgang til Intensivkurset og Jordkurset i et år fra påmelding. I tillegg har du tilgang til medlemsportalen "Hobbygartnerskolens Hageunivers" så lenge du har et aktivt medlemskap. Det er ingen bindingstid, men etter de to månedene som er inkludert i kursavgiften, løper medlemskapet med kr 375,- per måned til du sier det opp.

30 dagers angrefrist.

 

 

HAR JEG ANGREFRIST?

JA! Det er 100% prisgaranti**

Dette produktet har 30 dagers prisgaranti! Det betyr at hvis du innen 30 dager ser at dette ikke er noe for deg likevel, vil vi refundere hele beløpet til deg. 

** Forutsetter at du ber om refundering av beløpet innen 30 dagers perioden.

Kort oppsummert gir denne kurspakken deg:

 • ... et redskap som hjelper deg å skape den lettstelte hagen du drømmer om, og som gjør at du sparer tid og penger!
 • ... kunnskap om hvordan du kan jobbe på lag med naturen, slik at du skaper en sunn og frisk hage, og finner rett plante til rett plass på første forsøk!
 • ... kunnskap om hvordan du lager din egen hageplan slik at du former de ulike bruksområdene i hagen, så hagen passer din familie og alle har lyst å bruke den!
 • ... kunnskap om hvordan du lager en planteplan slik at du kan skape vakre og frodige blomsterbed med planter som vil trives i din hage, og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst!
 • ... kunnskap om grunnleggende hagestell, slik at du kan fordele oppgavene utover året og hagearbeidet blir mer glede enn stress.
Ja takk, dette passer perfekt for meg!

"Det passer ikke nå. Kan jeg melde meg på senere?"

Vi har tilbud på denne kurspakken flere ganger i året, men det er to hovedgrunner til å melde seg på nå:

 • Sommeren er en suveren tid for å fylle på med kunnskap, slik at du kan planlegge fremtidige prosjekter  mens du steller i hagen.
 • Det å skape en hage er en prosess. Og jo tidligere du starter prosessen, jo raskere kommer du i mål!

Så hvis innholdet i denne kurspakken er PERFEKT for deg - bli med! Etter alle de flotte tilbakemeldingene jeg får på dette Intensivkurset er jeg helt overbevist om at du vil få glede av det!

Benytt deg av tilbudet og meld deg på i dag!