BLI MED PÅ 5-DAGERS UTFORDRING

Knekk drømmehage-koden på 5 dager!!

Sett deg på venteliste og bli med neste gang vi holder vår 5-dagers utfordring hvor du lærer metoden som hjelper deg å stake ut kursen mot din egen drømmehage. Vi lover å gi beskjed i god tid, sånn at du rekker å sette av tiden og få fullt utbytte av dagene.

Sett deg på venteliste i dag!
Placeholder Image

I denne utfordringen vil du lære:

- 1 -

Drømmehagens tre "pilarer" 

En drømmehage skapes verken av blomster, grønnsaker eller gjøremål alene. Den skapes når du forener utforming, planter og hagestell på en funksjonell og hyggelig måte, samtidig som du steller hagen etter organiske prinsipper. I denne 5-dagers utfordringen vil vi forklare hvordan dette henger sammen og hvordan du selv kan jobbe mot din egen drømmehage. 

- 2 -

Gartnerens og arkitektens beste tips til nybegynneren

Som nybegynner er det alltid mange råd å få på hagesentrene, fra venner og familie, og ikke minst inspirasjon å hente fra sosiale medier, magasiner og bøker. Men det kan lett virke overveldende, og vi har derfor med oss både gartner og arkiktekt som vil dele sine beste tips med deg som har fått hage for første gang, eller som har hatt hage en stund uten å knekke "drømmehage-koden".

- 3 -

Hvordan beskrive hagedrømmen 

Enten du har store planer for hagen din eller du bare ønsker å gjøre små grep, starter planleggingen med å beskrive hva du vil. Alt skapes to ganger, først som en idé - deretter i praksis. Så også i hagen. I denne 5-dagers utfordringen får du en enkel metode for å beskrive din egen hagedrøm, og tips til hvordan drømmen overføres til en konkret plan. 

 

Klikk her for å sette deg på venteliste

Innholdet i 5-dagers utfordringen:

Dag 1

Hva menes med "drømmehage-modellen"? Og hvordan jobbe med den?

Dag 2

Hva menes med hagens struktur? Og hvordan henger dette sammen med familiens behov?

Dag 3

Hvordan velge planter til hagen din, enten de skal være til pryd eller nytte?

Dag 4

Hvordan jobbe på lag med naturen i hagen, til glede for plantene, insektene og mikrolivet i jorda. 

Dag 5

Hvordan beskrive hagedrømmen og lage en plan du kan jobbe etter.

Ja, dette vil jeg være med på neste gang!

Dette er for deg som:

  • ... har flyttet inn i ny bolig og blitt hageeier for første gang.

  • ... har forsøkt å skape drømmehagen, men opplever å ikke få det helt til.
  • ... er litt overveldet over alle tips og råd, men som ikke klarer å stake ut kursen mot din egen hagedrøm.
  • ... ønsker å skape en vakker og miljøvennlig hage, men som synes det er så mange "kjemiske" anbefalinger.
  • ... ikke aner hvor du skal starte for å skape din egen drømmehage.
Ja, sett meg på venteliste - dette vil jeg være med på!

Hvem er vi? 

Placeholder Image

Hanne Slyngstad-Hægeland er en anerkjent hageekspert og forfatter. Gjennom sitt engasjement har hun inspirert tusenvis av hageeiere til å oppdage nye muligheter for hagene sine.

Henriette Solum Pettersen er anleggsgartner med fordypning i hagens grønne vekster. Hun hjelper Hobbygartnerskolens medlemmer med faglige råd på små og store utfordringer i hagene deres.  

Nina Klungsøyr fra Fin Strek er en erfaren arkitekt med ekspertise også innen hagedesign, fargerådgivning og interiør. Hun hjelper kunder over hele landet med å realisere funksjonelle og personlige hus og hager.

Sammen hjelper vi hageeiere til å bli trygge hobbygartnere som mestrer å skape sine egne drømmehager.

Spørsmål og svar

Vi har fått noen spørsmål som vi besvarer her, i tilfelle du lurer på det samme.

Meld deg på i dag!

I denne 5-dagers utfordringen vil vi zoome ut og se på hagen med et litt overordnet blikk. For hage handler ikke bare om planter eller gjøremål alene.

Det handler om å forstå at vi steller et lite stykke natur, til glede både for oss og det livet vi har rundt oss. Det handler også om å skape hyggelige soner som hele familien har lyst til å bruke, uten å gå på akkord med naturen. Og det handler om å skape et uterom som du har kapasitet til å stelle.

Hvis dette høres ut som noe for deg skal du klikke på linken og sette deg på venteliste, sånn at du får beskjed når vi holder dette arrangementet neste gang.

Ja, sett meg på venteliste til neste gang!