Skap vakre og frodige krukker

Å fylle hagen sin med fargerike krukker er en enkel måte å skape en vakker hage på. I Den Lille Krukkeskolen lærer du hvordan du planlegger, planter, steller og vedlikeholder vakre og frodige krukker.

Vårtilbud kr 995,- (ord. pris kr. 1.990,-)

Synes du krukker er vanskelig?

Kanskje starter du med godt mot hver vår og fyller opp krukkene dine med frodige sommerblomster du kjøper på hagesentrene. Men så blir det ikke helt så fint som du så for deg. 

Mange er flinke med interiør innendørs, men så fort de skal begynne ute synes de det er vanskelig. Kanskje trives ikke plantene så godt i krukkene som du håpet, og når du kommer tilbake etter endt sommerferie er alt tørket ut og du må starte på nytt.

Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere av beskrivelsene over er Den Lille Krukkeskolen noe for deg. I dette kurset lærer du ikke bare hvordan du skal plante og stelle krukkene, du lærer også prinsippene for hvordan lykkes med en vakker krukkehage, om valg av stil, form og farge, i tillegg til å bli bevisst på noen av de klassiske fallgruvene, slik at du ...

Krukker er så anvendelige, enten hagen er stor eller liten. De kan brukes til å utvide stuen på en terrasse, eller å ønske «velkommen hjem». De kan fylles med flerårige prydplanter, ettårige skjønnheter eller smakfulle skatter. Mulighetene er uendelige, og nettopp derfor er det mange som synes det er vanskelig å skape et helhetlig uttrykk med krukker.

Hilsen
Hanne Slyngstad-Hægeland
Hobbygartnerskolen

"Hobbygartnerskolen har gjort at eg har gått fra å være ein litt usikker amatør i hagen, til å bli ein ein trygg og god hobbygartner."

Marianne H. Vik

Dette lærer du i kurset:

Modul 1 - Planlegging

Det hele starter med å ta et stilvalg. Enten du liker stramme eller myke former, minimalistiske eller bugnende krukker, så velg en stil og hold deg til den. Stilvalg henger også tett sammen med materialvalg, fargevalg, og typer planter. Og det hele bør henge naturlig sammen med uterommets atmosfære og husets arkitektur. Alt dette og mer til tar vi for oss i modul 1.

Modul 2 - Planting

Vakre, frodige planter kommer som et resultat av at du jobber med naturen, ikke mot den. Derfor har vi viet en hel leksjon til jord, vann, lys og luft, nettopp for at du skal få kunnskap om helheten. I tillegg får du videoer som viser hvordan du planter i krukker, i verandakasse, hvordan du lager din egen urtekrukkehage og ikke minst deler planter som har vokst seg ut av sine krukker. 

Modul 3 - Stell og vedlikehold

En vakker krukkehage består blant annet av flerårige planter. Derfor bør du kunne litt om vedlikehold, og vite hvordan du tar vare på plantene fra år til år. Det er også det som gjør en krukkehage så allsidig. Derfor er det også viktig å evaluere årets sesong, og begynne planleggingen av neste års krukker tidlig. Hva var du fornøyd med, hva kan du gjøre annerledes, og hva kan du spare penger på. 

"Hanne forklarer så enkelt og logisk at det er en fryd å høre på. Veldig inspirerende!"

Grete Nergaard, kursdeltager

Oppgaver til leksjonene

Sammen med leksjonene finner du oppgaver som du kan laste ned eller printe ut, og ta med ut i hagen. På den måten blir det enkelt å ta kunnskapen fra leksjonene direkte i bruk ute i hagen. 

I tillegg finner du ved enkelte av leksjonene nedlastbart støttemateriell som hjelper deg å gå fra å være usikker til å bli trygg på beskjæring. 

Hemmeligheten bak en vakker krukkehage

Mange synes det er vanskelig å få et helhetlig og vakkert uttrykk når de bruker krukker. Men det er egentlig ikke så vanskelig, bare man blir bevisst på helheten. Og en vakker helhet skaper du når For hemmeligheten er å tenke helhetlig og med litt kunnskap kan du fremskynde prosessen, slik at du skaper en vakker og frodig krukkehage.

Hvordan fungerer kurset?

Den Lille Krukkeskolen er et digitalt hagekurs. Alle leksjonene ligger tilgjengelig inne i den kursplattformen vi bruker som heter "Kajabi". 

Når du melder deg på kurset får du en e-post med link til innlogging. Her bruker du den e-postadressen og det passordet du oppga ved påmelding.

Det eneste du trenger for å se leksjonene er en digital enhet (PC, nettbrett, telefon) og et wifi (evt. 4G-linje). Oppgavene og støttearkene kan du enten printe ut eller laste dem ned på din digitale enhet.

Du har tilgang til kurset i et år, og du kan se leksjonene og gjøre oppgavene akkurat når det passer deg. 

Meld deg på i dag!

"Det er et lærerikt og lettfattelig kurs, og jeg liker at jeg kan gå tilbake på emner og se gjennom videoene på nytt"

Ann Kjerstin Dybvik, kursdeltager

Dette passer for deg som:

  • Har fått din første bolig med en balkong eller terrasse.
  • Har prøvd deg noen ganger, men du får det ikke helt til.
  • Har lyst å skape en helt egen krukkestil på terrassen og i hagen.
  • Har en krukke fra "hver bygd" og sliter med å finne helheten.

Dette passer ikke for deg som:

  • ... mener du kan nok om krukker og ikke ønsker å lære noe nytt.
  • ... synes alt som har med krukker å gjøre er tidkrevende og kjedelig.
  • ... synes det høres overveldende og detaljert ut.
  • ... ikke er opptatt av å lære hvordan du kan få mer ut av hagen din ved å lære hvordan du kan bruke krukker på en bedre måte.

"Jeg har fått en ny og dypere hageglede etter at jeg fant dere"

Tone Thorstensen, kursdeltager

Om oss

Grunnleggerne av Hobbygartnerskolen er Hanne og Erling Slyngstad-Hægeland. I tillegg til å grave i egen hage og fordype seg i det hun kommer over av hagefaglige kilder, har Hanne to års erfaring fra Randesund Hagesenter i Kristiansand. Erling har 30 års fartstid som fotojournalist, blant annet 15 år i Dagbladet. Sammen driver de nettbutikken "Fruen fra Haven" og onlinekursene som går under navnet "Hobbygartnerskolen".

"Hagekurset til Hobbygartnerskolen har blitt mitt nye oppslagsverk når jeg trenger tips og råd"

Nina Bakken Bye, kursdeltager

Skap en vakker krukkehage med Hobbygartnerskolens onlinekurs!

Ordinær pris på kurset er kr 1990,-, men med vårtilbudet får du 50% rabatt på "Den Lille Krukkeskolen". Du har et års tilgang på innholdet i kursportalen og kan se leksjonen så ofte du ønsker.

kr 995,-

(Ord. pris kr 1.990,-)

  • 3 moduler med i alt 13 leksjoner.
  • Nedlastbare oppgaver tilpasset leksjonene, sånn at du kan ta kunnskapen i bruk i din krukkehage og lage din egen og unike hagebok.
  • Konkrete videoer som viser hvordan du planter krukker, verandakasser, gjenbruker fjorårets krukker, m. fl.
  • Tips til stil, materialvalg, planteforslag og mye, mye mer.
  • Tilgang til kursportalen i et helt år, så du kan se videoene så mange ganger du vil.

Det er ingen bindingstid og du har 14 dagers angrefrist etter Angrefristloven.

MELD DEG PÅ I DAG!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Send oss en e-post, så svarer vi så fort vi kan!