5 tips for å unngå "blomsterfella"

Har du gått i "blomsterfella" noen gang? Du vet, den hvor du kommer hjem fra hagesenteret med planter du egentlig ikke trengte og som du ikke helt vet hvor du skal ha i hagen? Og så drømmer du om vakre, frodige bed som blomstrer fra tidlig vår til sen høst?

Bli med på vårt nye nettseminar, torsdag 25. oktober. Der får du fem konkrete tips slik at du kan unngå "blomsterfella" i fremtiden!

Blir med på gratis live nettseminar, torsdag 25. oktober kl. 20.00

Dette seminaret er for deg som ...:

  • ... ønsker å spare tid og penger ved å unngå bomkjøp
  • ... drømmer om en hage som blomstrer fra tidlig vår til sen høst
  • ... ønsker å lære hvordan «proffene» jobber for å skape vakre blomsterbed hvor plantene fremhever hverandre
  • ... ønsker å lære hvordan du kan finne rett plante til rett plass
  • ... ønsker å skape en hage full av mat til våre summende medhjelpere gjennom hele sesongen
  • ... drømmer om å skape en frodig og fargerik hage du er stolt av
JA, JEG VIL VÆRE MED!
 

Visste du at formen på plantene har større betydning for det helhetlige  resultatet enn selve blomsten? 

Bli med på vårt nye nettseminar, torsdag 25. oktober kl. 20.00. Sett av halvannen time, ha penn og papir klart, så deler jeg alle mine beste tips med deg!

Din foredragsholder

Gjennom sine kurs, avis- og magasinartikler, samt Facebooklive- og YouTube-sendinger har Hanne Slyngstad-Hægeland de siste årene inspirert tusenvis av hageeiere til å se på hagene sine med litt nye øyne. Hun deler rikt av sin erfaring fra egne hager og jobbing på hagesenter, samt omfattende kunnskap fra utallige bøker, kurs og hageserier. Med enkle forklaringer og praktiske tips hjelper Hanne både nybegynnere og mer erfarne hageeiere å skape sin egen drømmehage.

MELD DEG PÅ I DAG!

Hvorfor skal du bli med på vårt gratis nettseminar i dag? Jo, fordi du får kunnskap du kan ta i bruk i hagen din allerede i morgen! I ett av tipsene viser jeg deg hvordan du allerede på hagesenteret kan se om de plantene du planlegger å kjøpe vil bli vakre sammen, eller om de visuelt bare vil "gro igjen". Så klikk på knappen under og bli med på vårt gratis nettseminar i dag!

Close

50% fullført

Du er straks i mål!

Når du registrerer deg kommer du på vår e-postliste. Vi vil sende deg ukentlige hagetips og informasjon om hva vi holder på med. Du kan når som helst melde deg av listen.