GRATIS NETTSEMINAR

Lær å lage en helhetlig plan for hagen din,

slik at du endelig kan realisere din egen hagedrøm!

v/Hanne Slyngstad-Hægeland, grunnlegger av Hobbygartnerskolen og Nina Klungsøyr, arkitekt i Fin Strek

Søndag 28. april kl. 19.00

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER
JA, MELD MEG PÅ

Er du en av dem som ønsker mer ut av hagen din, men som ikke helt vet hvordan? Kanskje er du «bitt av hagebasillen» og har forelsket deg i en hagedrøm som du ikke aner hvordan du skal realisere? 

Eller kanskje har du overtatt et gjengrodd vilniss, og så vet du ikke hva du skal ta vare på og hva du skal fjerne? Og i frustrasjon over prosjektet begynner du bare i en ende, men så blir det ikke helt slik du har forestilt deg? 

Eller kanskje består hagen din av en stor og åpen gressplen, og du trenger litt inspirasjon for å lage fine, lune hagerom som skjermer for innsyn og som er gode å være i.

Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere av disse beskrivelsene skal du bli med på vårt flunkende nye og gratis nettseminar, søndag 28. april kl. 19.00. Der får du fire konkrete steg til hvordan du selv kan lage din egen hageplan.

MELD DEG PÅ GRATIS NETTSEMINAR I DAG!

Dine foredragsholdere

Hanne Slyngstad-Hægeland, grunnlegger av Hobbygartnerskolen. Gjennom sine kurs, avis- og magasinartikler, samt Facebooklive- og YouTube-sendinger har hun inspirert tusenvis av hageeiere til å se på hagene sine med litt nye øyne.

Nina Klungsøyr, er arkitekt i Fin strek og frilansjournalist for interiør-og hagemagasiner. Hun hjelper kunder over hele landet med å skape gode hjem. Gjennom en egen metode lager hun funksjonelle planløsninger tilpasset personlighet og livsstil.

Vi er to hageglade damer som begge er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk til å skape gode rom å være i, enten det er inne eller ute. 

I dette gratis seminaret vil du lære:

  • Hvorfor det å lage en behovsanalyse basert på både familiens behov og dine hagedrømmer tar deg raskere til målet.

  • Hva en situasjonsplan må inneholde for at du skal unngå å skape et urealistisk "luftslott" som ikke vil fungere.

  • Hvorfor penn og papir er de viktigste redskapene i prosessen fra hagedrøm til hageplan.

  • Hva du må ta hensyn til i den ferdige planen, slik at du med trygghet kan jobbe stegvis med den helhetlige hagen.

MELD DEG PÅ I DAG!

Hvorfor skal du melde deg på vårt gratis nettseminar i dag? Jo, fordi du får kunnskap du kan ta i bruk med en gang! Blant annet forteller vi deg hvordan du kan spare både tid og penger ved å ha en helhetlig plan å jobbe etter. Så, klikk på knappen under og bli med på vårt gratis nettseminar; søndag 28. april kl. 19.00.

MELD DEG PÅ NETTSEMINARET HER
Close

50% fullført

Legg inn fornavn og e-post for å reservere din plass på seminaret.