Start på din egen drømmehage i dag! 

Drømmer du om en hage full av bugnende blomster og vakre farger, men så er du usikker på hva som vil trives i din hage? Kanskje har du lyst på et lettstelt uterom, men så mister du motet når du ser ut på gjengrodde busker og trær? Eller har du lyst på en skjermet sone hvor du kan slappe av uten innsyn, men så ser du ut på en stor åpen gressplen og aner ikke hvor du skal begynne?

Da har vi et forslag til deg. Start med å gi deg selv en grønn nyttårsgave, og lær hvordan du skaper og steller din egen drømmehage!

Ja, jeg vil skape drømmehagen i år!

Forestill deg hagen din om fem år

Se for deg en sommermorgen i din egen hage, fem år fra nå. Du tar med deg en kopp kaffe og åpner stuedøren. Hva ser du?

Kanskje ser du deg selv sitte i trappen på terrassen og nyte stillheten.

Eller kanskje du tusler en tur rundt i hagen og nyter det yrende livet av insekter som summer i blomsterbedene.

Kanskje går du ut i drivhuset og plukker noen tomater til frokosten, før du tar turen via kjøkkenhagen for å vanne litt før solen står for høyt på himmelen.

På vei tilbake til huset stopper du opp og lar morgensolen varme i ansiktet og du gleder deg over bare å nyte øyeblikket i den hagen du er så stolt av og er blitt så glad i.

Er det en drøm du kan kjenne deg igjen i? Hvis svaret er et rungende "ja", men du ikke er der i dag og du ikke vet hvordan du skal komme deg dit, har du kommet til rett sted. For det kan vi hjelpe deg med.

Ja, jeg trenger hjelp til å skape drømmehagen

"Det var da jeg meldte meg på onlinekurset til Hobbygartnerskolen at jeg begynte å jobbe systematisk med hagedrømmen."

Berit Schau, kursdeltager

Fra usikker amatør til trygg hobbygartner!

Da vi begynte med digitale hagekurs tilbake i 2017, opplevde vi to ting. For det første at kursdeltagerne takket oss for å dele denne grunnleggende hagekunnskapen med dem. Og for det andre at de ønsket mer.

De ønsket både flere leksjoner og videoer, og de ønsket seg et sted de kunne stille spørsmål og få svar fra fagfolk. Med det så vår kurs- og medlemsportal dagens lys. 

For hage handler om så mye. Det handler om planter og hagestell, stil og design, form og farge. Og det var denne helheten jeg selv savnet, da jeg fikk meg min første hage for snart 30 år siden.

Selv om vi ikke hadde sosiale medier den gangen, opplevde jeg at det alltid var mange gode råd og tips å få, både av andre hageeiere, på hagesentrene, eller i bøker og magasiner. Men kunnskapen kom så stykkevis og delt, og tipsene kunne sprike fra alt man skulle gjøre, til det man ikke skulle gjøre. Og jeg syntes det var vanskelig å se det helhetlige bildet.

Dette har vi gjort noe med, og i dag består konseptet vårt av et innholdsrikt kursbibliotek, i kombinasjon med dyktige, inspirerende fagfolk, og et aktivt miljø av herlige hageeiere som alle har lyst å utvikle hagene sine. 

Etter vårt skjønn har vi skapt et helt unikt konsept, som vi per dags dato ikke kan se at noen andre tilbyr. Her får du en kombinert pakke av forhåndsinnspilte kurs, live oppfølging, samt ukentlig inspirasjonsmail og månedlige arbeidsbøker. Alt dette fordi vi ønsker å hjelpe deg å bli tryggere i egen hage.

Og med det unike tilbudet vi har akkurat nå, får du anledningen til å fordype deg i alt innholdet og få hjelp fra våre fagfolk over lenger tid.

Vi håper du har lyst å være med, og at vi ses inne i portalen! 

Hilsen Hanne
Hobbygartnerskolen

"Jeg er blitt kjent med et helhetssyn på hage som tar med alt fra mikroorganismer i jorda og hvordan få sunne planter til bruk av farger for å skape en helhet og harmoni i hagen. Jeg visste ikke at jeg hadde savnet dette før jeg fant det."

Karin Alvar, kursdeltager

Har du lyst å få det sånn som Karin og Sally-Ann?

Ønsker du også å oppleve det samme? At hagen begynner å ta form slik du ønsker at den skal bli, at du høster rikt av hagen din, og du blir spurt om råd fra naboene rundt deg? Det kan du. Og du kan begynne i dag! Klikk på knappen under og meld deg på, så ses vi på innsiden av portalen.

Vi mener at hage er en kombinasjon av planter, hagestell, og hyggelige soner som hele familien ønsker å bruke. Dette utvikles over tid, og krever både kunnskap og erfaring.

Derfor kan du nå velge et helt eller et halvt års tilgang til vårt innholdsrike digitale kursbibliotek, og team av fagfolk som hjelper deg fra å være en usikker hageeier til å bli en trygg hobbygartner. 

Hvorfor er vår kursportal annerledes?

Fordi vi setter naturen først. Hos oss lærer du det grunnleggende om jorda, om plantene, og om det uendelig viktige samspillet med alle hagens medhjelpere. Og når vi setter naturen først, da blir det hele så logisk. Da blir det enklere å forstå hvorfor plantene ikke blomstrer så rikt som du ønsket, eller at avlingen i kjøkkenhagen ikke ble så stor som du trodde. Det er denne måten å lære hage på som gjør at våre kursdeltagere blir trygge hobbygartnere på en brøkdel av den tiden andre hageeiere bruker, fordi de forstår sammenhengene og vet hva som skal til for å skape den hagen de drømmer om!

Jordsmonn og klima

Visste du at det finnes over en milliard mikroorganismer per gram jord? Og at måten du behandler dem på har betydning for hvor fin hagen din blir? I denne portalen lærer vi deg ikke bare hva du kan gjøre i egen hage, men også hvorfor.

Planter og egenskaper

Visste du at planter stort sett er bygd opp på samme måte? Og at de har hver sine egenskaper som du kan utnytte i din hage? I vår medlemsportal får du grunnleggende plantekunnskap slik at du kan velge de riktige plantene til hagen din.

Gjøremålene

Visste du at mange av gjøremålene i hagen verken er vanskelige eller spesielt tidkrevende? Og at mange av dem slår flere fluer i en smekk? Med grunnleggende plantekunnskap vil du lettere forstå både hvorfor, hvordan og når hagens oppgaver skal utføres.

Start prosessen i dag!

Å skape en hage er en prosess. En prosess hvor kunnskap og erfaring går hånd i hånd, og hvor du stegvis jobber deg mot den hagen du drømmer om. Underveis i denne prosessen dukker det gjerne opp en rekke spørsmål. Vårt konsept er laget nettopp for at du skal få påfyll av kunnskap og oppfølging når du trenger det, slik at du går fra å være en litt usikker amatør til å bli en trygg og god hobbygartner! 

 

Meld deg på i dag og kom i gang umiddelbart!

Dette inneholder medlemskapet

Se hva vår innholdsrike kurs- og medlemsportal inneholder, slik at du skal være trygg på at du får den kunnskapen, inspirasjonen og hjelpen du trenger når du trenger det.

Innholdsrikt kursbibliotek

I vårt innholdsrike kursbibliotek finner du Grunnkurset, som er et «must» for alle nybegynnere. I tillegg finner du temabaserte kurs om både beskjæring, kompostering, og planteformering. For ikke å snakke om såkurs, krukkekurs, plenkurs, drivhuskurs, hageplankurs og vårt aller siste temakurs; samplantingskurs.

Alle disse kursene har til hensikt å gi deg den grunnkunnskapen du trenger for å bli trygg på utforming og stell av din egen hage. 

Live spørretimer med gartner og arkitekt

En av aktivitetene medlemmene liker spesielt godt er de månedlige spørretimene med gartner Henriette Solum Pettersen og arkitekt Nina Klungsøyr i Fin Strek. Her kan du stille spørsmål om ting i din hage og få faglig hjelp, enten det gjelder planter, gjøremål eller inspirasjon til utforming av soner i egen hage.

Månedlige challenger

I vår hagekalender har vi månedlige challenger. Da får du utdelt en arbeidsbok med beskrivelse av hagens gjøremål i den minisesongen vi skal inn i. I tillegg holder vi en live-leksjon, hvor vi går i dybden av enkelte oppgaver og du som medlem får anledning til å stille spørsmål om de ulike oppgavene.

Tanken bak challengene er å hjelpe deg med tips til oppgaver du kan gjøre i hagen din fra måned til måned, slik at du unngår å komme på etterskudd i hagen.

Lukket Facebook-gruppe

I tillegg til medlemsportalen, har vi en egen lukket Facebook-gruppe. Her deler vi nyttig innhold for medlemmene våre, som blant annet livesendinger og andre inspirasjonsfilmer. 

Gruppen er også til for at våre medlemmer enkelt kan dele sine suksesser og utfordringer i hagen, samt stille spørsmål og få svar fra oss og de andre i gruppen. 

Ukentlig inspirasjonsmail

Fredagsmailen er sentral i vårt medlemskap. Hver uke velger jeg et tema som jeg reflekterer rundt. Det kan være tid for å sette hvitløk i kjøkkenhagen, hvordan jobbe med bunndekkere, til hvordan du høster frø i egen hage.

I tillegg linker jeg til sendinger og leksjoner inne i portalen, sånn at det er enkelt å få mer kunnskap om de emnene som interesserer deg.

Sjekklister, plantelister, m. m.

I tillegg har vi en rekke sjekklister, plantelister, og annet støttemateriell som hjelper deg i hagen din. Noen har utfordringer med skadedyr, andre opplever for lite blomstring. Noen ønsker mer struktur i hagen sin, og mange av disse utfordringene kan du gjøre noe med ved hjelp av litt planlegging. 

I vårt medlemskap hjelper vi deg i denne planleggingen, blant annet ved hjelp av en del støttemateriell som du kan hente frem ved behov.

Månedlig aktivitetskalender

I årsmedlemskapet får du tilgang til en rekke livesendinger og månedlige aktiviteter.

For å hjelpe deg å holde oversikten, har vi laget en aktivitetskalender som viser når de ulike sendingene går. Og for å gjøre det superenkelt å se hva sendingene betyr har vi laget fargekoder:

 • Blå = spørretimer med enten gartner eller arkitekt
 • Grønn = månedlig challenge i hagekalenderen, med arbeidsbok og live-leksjon for måneden
 • Lilla = temabaserte livekurs

Har du lyst å investere både i egen kunnskap og i egen hage? Da skal du melde deg på og ta både deg selv og hagen din på alvor. For KUN kr 187,50 i måneden har du tilgang til vår innholdsrike kursportal i et helt år, i tillegg til at du får månedlige livesendinger som hjelper deg å ta nye steg i hagen din i tiden som kommer.

Ja, dette vil jeg være med på!

"Hobbygartnerskolen har gjort at eg har gått fra å være ein litt usikker amatør i hagen, til å bli ein ein trygg og god hobbygartner."

Marianne H. Vik

Hvordan fungerer en digital kurs- og medlemsportal?

Hobbygartnerskolens kurs- og medlemskap er en digital portal som består av tre elementer; digitale kurs, livesendinger og ulike støttefunksjoner.

Det eneste du trenger for å følge kurset er en digital enhet (PC, nettbrett, mobil) og nettilgang (wifi eller 4G/5G).

Du har tilgang til alt innhold så lenge du er medlem, og du finner link til innholdet fra medlemssiden. 

Oppgaver og annet kursmateriell er nedlastbart, slik at du kan lagre dette på din egen datamaskin og bygge opp din egen personlige hagebok etterhvert som du jobber deg gjennom portalen.

MELD DEG PÅ NÅ!

6 av 10 kursdeltagere mener at vi i svært stor grad hjelper dem å løse deres største hageutfordringer!

Hvert år gjennomfører vi en undersøkelse blant våre medlemmer. Blant annet ber vi dem dele hva som var den største utfordringen de hadde i hagene sine da de meldte seg på hos oss.
Et tilfeldig utvalg fra sist undersøkelse svarte: "Hvordan dele inn hagen for å få helhet.", "Jeg manglet kunnskap om det meste.", "Å vite hvor og hva jeg skulle begynne med.", "Hadde for mange planer på én gang.", "Kunne absolutt ingen ting om hage", "Diger plen, lite variasjon i beplantning, mye vind og få koselige sitteplasser".
Lurer du på om vår kurs- og medlemsportal hjelper dem å løse disse utfordringene? Se selv: 
Ja, jeg vil også ha hjelp til å løse mine utfordringer i hagen!

Finn din egen hage-entusiast

med Hobbygartnerskolens innholdsrike kurs- og medlemsportal!

“Jeg har fått en ny og dypere hageglede etter at jeg fant dere.”

Tone Thorstensen, kursdeltager

Spørsmål og svar om kursinnholdet

I en evaluering for litt siden sa en kursdeltager; «Jeg skulle ønske jeg hadde tatt dette kurset da jeg fikk min første hage for 25 år siden», og andre melder tilbake at de ser på hagene sine med helt nye øyne etter at de har vært gjennom kurset vårt. Grunnen til det er at du både lærer det grunnleggende om livet i hagen, samtidig som du får kunnskap om hagedesign og utnyttelse av hele hagen.

Ja, dette passer absolutt for deg. Med dette kurset får du grunnleggende hagekunnskap som du kan ta med deg i all din tid som hageeier. Du slipper å gjøre alle nybegynnerfeilene, og sparer deg selv for både tid og penger ved at du gjør ting i riktig rekkefølge og finner rett plante til rett plass på første forsøk.

Ja, dette kurset tar utgangspunkt i deg og din hage, uavhengig av størrelse. Det handler om hva du vil bruke hagen din til og hvordan du kan utnytte det uterommet du har best mulig. Derfor passer det både for store og små hager.

Ja, på lik linje som ovenfor, så tar dette kurset utgangspunkt i deg og hagen din uavhengig av hvor du bor. Kunnskap om naturen, hagedesign og plantelære er like aktuelt i nord som i sør, og kurset er tilrettelagt på en måte som gjør at du lærer blant annet hvordan du skal finne planter som passer i din hage.

Ja, dette passer perfekt for deg. Dette kurset lærer deg hvordan du skal jobbe med jorden og livet i hagen, parallelt med å skape de rommen du ønsker å bruke og de plantene som både du og insektene vil trives med. Alt dette uten å bruke kunstgjødsel eller sprøytemidler.

Nei, det gjør du ikke. Vel er det mye bra på YouTube og andre sosiale medier, men mye av det er filmet i andre land og er ikke tilpasset vårt klima. I tillegg er mange filmer laget for å vise hvordan man gjør enkeltvise oppgaver, i stedet for å jobbe med hagen som helhet. I våre kurs lære du det grunnleggende, og vi bygger på steg for steg, slik at du skal bli en trygg og god hobbygartner. 

Du må naturligvis ikke ta kurs. Du kan sette en plante i jorda og se hva som skjer. Men om du ser for deg en "drømmehage" og ikke aner hvordan du skal skape den - da er dette kurset for deg. Det er også for deg som ønsker å lære mer om sammenhengen mellom en sunn, frisk jord og en vakker, frodig hage, slik at du kan skape den mye raskere enn om du skal gjøre all prøving-og-feiling på egenhånd. 

Bli en trygg hobbygartner

med Hobbygartnerskolens innholdsrike kurs- og medlemsportal!

"Det er et lærerikt og lettfattelig kurs, og jeg liker at jeg kan gå tilbake på emner og se gjennom videoene på nytt"

Ann Kjerstin Dybvik, kursdeltager

Dette passer for deg som:

 • ... har flyttet inn i nytt hus og fått hage for første gang.
 • ... synes det er gøy med hage, men som sliter med å sette ditt preg på egen hage.
 • ... er opptatt av miljøet og har lyst å skape en sunn og frisk hage, fri for kjemiske stoffer.
 • ... har lyst på grunnleggende kunnskap, enten du er nybegynner eller litt erfaren, uavhengig av hvor i landet du bor.
 • ... har lyst å dyrke ting du kan høste av, enten det er å lage dine egne buketter av snittblomster, eller bringebær til sommerkakene.
 • ... har lyst å få barna med på flere ting i hagen.

Dette passer ikke for deg som:

 • ... mener du kan nok om hage som det er og ikke ønsker å lære noe nytt.
 • ... synes alt som har med hage å gjøre er tidkrevende og kjedelig.
 • ... synes det høres overveldende ut.
 • ... ikke er opptatt av kortreiste miljøtiltak og organisk hagedrift.

"Jeg er utrolig fornøyd med dette kurset fordi det går i dybden og har veldig bra innhold!"

Nina Werring Lie

Firkløveret

Vi som står bak Hobbygartnerskolen er:

 • Hanne Slyngstad-Hægeland, gründer og hageentusiast
 • Erling Slyngstad-Hægeland, fotograf
 • Henriette Solum Pettersen, gartner
 • Nina Klungsøyr, arkitekt i Fin Strek

Sammen brenner vi for å hjelpe usikre hageeiere til å bli trygge hobbygartnere, som mestrer å skape sine egne miljøvennlige drømmehager, til glede for seg, sin familie, og vårt livsviktige økosystem.

"Hanne forklarer så enkelt og logisk at det er en fryd å høre på. Veldig inspirerende!"

Grete Nergaard, kursdeltager

Kort oppsummert gir vår kurs- og medlemsportal deg:

 • ... et redskap som hjelper deg å skape den lettstelte hagen du drømmer om, og som gjør at du sparer tid og penger!
 • ... kunnskap om hvordan du kan jobbe på lag med naturen, slik at du skaper en sunn og frisk hage, og finner rett plante til rett plass på første forsøk!
 • ... kunnskap om hvordan du lager din egen hageplan slik at du former de ulike bruksområdene i hagen, så hagen passer din familie og alle har lyst å bruke den!
 • ... kunnskap om hvordan du lager en planteplan slik at du kan skape vakre og frodige blomsterbed med planter som vil trives i din hage, og som blomstrer fra tidlig vår til sen høst!
 • ... kunnskap om grunnleggende hagestell, slik at du kan fordele oppgavene utover året og hagearbeidet blir mer glede enn stress.
Meld deg på i dag!

"Jeg anbefaler på det varmeste andre hageeiere å melde seg på kurset. Her er det mange miljømessige, nyttige og både tids- og pengebesparende tips og råd."

Berit Schau, kursdeltager

Bli en tryggere hobbygartner med vår kurs- og medlemsportal!

Velg mellom års- eller halvårsmedlemskap. Vi har 14 dagers angrefrist på vår kurs- og medlemsportal, sånn at du har god tid på å teste ut om dette er noe for deg.

Årsmedlemskap

kr 2.700,-

(ord. pris kr 4.500,- for 12 mnd.)

Prisen inkluderer:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner og arkitekt
 • Månedlig «challenge» med arbeidsbok og live-leksjon
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
 • Innholdsrik kursportal: 

  - Hobbygartnerskolens Grunnkurs

  - Hobbygartnerskolens Hagekalender

  - Hobbygartnerskolens Hagekanal

  - Den Lille Krukkeskolen
  
- Den Lille Såskolen
  
- Den Lille Kompostskolen
  
- Den Lille Beskjæringsskolen
  
- Den Lille Planteformeringsskolen
  
- Den Lille Drivhusskolen
  Opptak av temabaserte livekurs
 • Tilgang til medlemsportalen ut 2022.
 • 14 dagers angrefrist iht. angrerettloven
MELD DEG PÅ HER

Halvårsmedlemskap

kr 1.690,-

(ord. pris kr 2.250,- for 6 mnd.)

Prisen inkluderer:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner og arkitekt
 • Månedlig «challenge» med arbeidsbok og live-leksjon
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen
 • Innholdsrik kursportal: 

  - Hobbygartnerskolens Grunnkurs

  - Hobbygartnerskolens Hagekalender

  - Hobbygartnerskolens Hagekanal

  - Den Lille Krukkeskolen
  
- Den Lille Såskolen
  
- Den Lille Kompostskolen
  
- Den Lille Beskjæringsskolen
  
- Den Lille Planteformeringsskolen
  
- Den Lille Drivhusskolen
  Opptak av temabaserte livekurs
 • Tilgang til medlemsportalen i 6 måneder.
 • 14 dagers angrefrist iht. angrerettloven
MELD DEG PÅ HER

5 grunner til at du skal melde deg på vår innholdsrike kurs- og medlemsportal: 

1. Du blir en tryggere hobbygartner fordi du lærer hva som skjer når du beskjærer, steller og dyrker frem planter i hagen din. 

2. Du lærer hvordan du steller hagen din på plantenes og hagens premisser. 

3. Du lærer hvordan du former hagen slik at du skaper hyggelige rom og soner. 

4. Du får en egen arbeidsbok hver måned som hjelper deg å huske hva du kan gjøre når i hagen din. 

5. Og ikke minst, du får hjelp fra fagfolk når du står fast! 

 

Ja, denne nyttårsgaven vil jeg unne meg!!

Spørsmål og svar om medlemskapet

Lurer du på hva som inngår i medlemskapet? Da finner du kanskje svaret her. Dersom du ikke fikk svar på spørsmålet ditt, send oss en mail til [email protected], så svarer vi deg der.

Medlemskapet inkluderer tilgang til vår innholdsrike kursportal med:

 • Hobbygartnerskolens Grunnkurs
 • Den Lille Krukkeskolen
 • Den Lille Såskolen
 • Den Lille Kompostskolen
 • Den Lille Beskjæringsskolen
 • Den Lille Planteformerings-skolen
 • Den Lille Drivhusskolen
 • Opptak av temabaserte livekurs

I tillegg har vi en rekke støttefunksjoner:

 • Hobbygartnerskolens Hagekalender
 • Hobbygartnerskolens Hagekanal
 • Fredagsmailen med ukens hagetips, og link til aktuelle leksjoner inne i portalen

Og som om det ikke var nok har vi en rekke medlemsfordeler, som:

 • Månedlige spørretimer med faglært gartner og arkitekt
 • Månedlig challenge med arbeidsbok og live-leksjon

Du har 14 dagers angrefrist etter angrefristloven. Skulle du se at dette ikke er noe for deg, kan du bare gi meg beskjed innen 14 dager [email protected], så melder vi deg av og betaler pengene tilbake. 

Ja, det er flere måter å få svar på dine spørsmål. Enten kan du benytte deg av spørretimene med gartner og arkitekt, eller du kan bruke vår lukkede FB-gruppe hvor du kan få hjelp både av oss og av de andre deltagerne.

Du har tilgang til kursinnholdet, medlemsportalen og den lukkede FB-gruppen ut 2022 hvis du melder deg på årsmedlemskapet, og ut juni 2022 hvis du velger halvårsmedlemskapet.

Dersom du ser at du ikke rekker å ta alle leksjonene på den tiden du planla, kan du melde deg inn på nytt. Enten ved at du har måndlige trekk, eller at du velger en lengre periode, slik at du får sett de leksjonene, gjort de oppgavene og fått med deg de spørretimene du ønsker. 

Vi kan naturligvis ikke stå ansvarlig dersom du ikke benytter deg av kursinnholdet mens du har tilgang. Men mange av leksjonene kan tas innendørs, gjerne om vinteren, slik at du kan ta med deg kunnskapen ut i hagen når sesongen er i gang. 

I Grunnkurset lærer vi deg hvordan du starter på en hageplan og jobber med den på egenhånd. Hvis du ønsker råd og hjelp i en 1:1-samtale, eller du ønsker at vi skal tegne hagen for deg, kommer dette som en egen tjeneste i tillegg. I så fall kan vi gi deg et tilbud på det.

Kursportalen er tilgjengelig for deg når du melder deg på.

Det går helt fint. Alle våre livesendinger blir både streamet i den lukkede Facebook-gruppen, i tillegg til at opptak av sendingene blir lagt inn i kursportalen slik at du kan se dem når det passer for deg. 

"Gjennom sine grundige kursmoduler har Hanne dratt meg inn i en hageverden som tenker annerledes enn ukeblader og hagebøker gjør"

Nina Bakken Bye, kursdeltager

Skap den hagen du drømmer om

med Hobbygartnerskolens innholdsrike kurs- og medlemsportal!

"Det passer ikke nå. Kan jeg ta det senere?"

Ja, du kan melde deg på senere, men dette tilbudet har vi kun til og med torsdag 6. januar.

Når det er sagt mener jeg at det beste tidspunktet for å ta kurs og bli med i vår medlemsportal er NÅ!

Grunnen til det er at hage er vel så mye en bevisstgjøringsprosess som noe annet. Jo lenger du utsetter prosessen, jo lenger utsetter du det ferdige resultatet. 

Så, er det ikke på tide å starte planleggingen? Du kan se leksjoner og gjøre jobben i ditt tempo, men begynner du i dag, vil du allerede i morgen ha tatt det første steget mot din egen drømmehage.

Så, blir du med? Klikk på knappen under og meld deg på, så ses vi inne i portalen.

Meld deg på i dag!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Send oss en e-post, så svarer vi så fort vi kan!