LAST NED GRATIS E-BOK I HAGEPLANLEGGING

Skap din egen drømmehage trinn for trinn!

I denne inspirerende e-boken tar vi deg med på en reise for å realisere din egen hagedrøm. Med praktiske trinn og kreative ideer, vil du oppleve hvordan du kan forvandle uterommet ditt til en frodig og hyggelig hage. Last ned e-boken og oppdag hvordan du kan skape gode hagerom å være i for hele hele familien!

LAST NED E-BOKEN I DAG!
Placeholder Image

I denne e-boken vil du lære:

- 1 -

Hvordan du analyserer hagedrømmen

En drømmehage skapes ikke av planter alene. Den skapes når du tar familiens behov på alvor, og jobber deg stegvis mot den hagen hele familien har lyst til å bruke. Det første steget mot drømmehagen er derfor å analysere om din nåværende hage samsvarer med dine drømmer, og bli bevisst på hva du ønsker å bruke hagen til.

- 2 -

Hvordan du evaluerer og skisserer opp en ny løsning

Du får inspirasjon til å se hagen med litt ”ferske” øyne, og utforske nye muligheter ved å vurdere flytting eller fjerning av planter eller andre elementer. Når ideene skisses på papiret, blir det enklere å se muligheter på et tidlig tidspunkt. I tillegg unngår du å ta beslutninger du angrer på, fordi dårlige ideer kan strykes på papiret før et spadetak er tatt eller et tre er felt.

- 3 -

Hvordan du fullfører planen?

Å skape en drømmehage tar tid og koster penger, men å fullføre en plan kan du gjøre selv med de ressursene du har til rådighet. I denne e-boken får du tips til hvordan du deler hagen inn i soner, lager budsjett tilpasset din økonomi, og planlegger arbeidet i riktig rekkefølge, slik at du unngår å skape et urealistisk "luftslott"!

Klikk her for å få e-boken tilsendt på mail!
Placeholder Image
Placeholder Image

Skap din egen drømmehage, trinn for trinn!

Synes du hageplanlegging er vanskelig? Gjennom denne e-boken lærer du hvordan du kan skape en realistisk og gjennomførbar plan for din drømmehage, og du blir veiledet trinn for trinn frem til anleggingsjobben kan starte. Ved å følge disse stegene unngår du å bygge urealistiske luftslott og tar konkrete skritt mot å oppnå din hagedrøm.

Så klikk på knappen under og få e-boken tilsendt på mail i dag.

Ja takk, send meg e-boken i dag!

Med denne e-boken vil du:

  • ... bli tryggere på hvordan du starter planleggingsprosessen, slik at du skaper en hage som hele familien ønsker å bruke.

  • ... få inspirasjon til hvordan du vurderer hva som bør bevares i hagen, og hva som kan være mulig å endre. 

  • ... begynne å lete etter ulike alternativer for å løse forskjellige prosjekter i hagen. 

  • ... utvikle flere potensielle løsninger som imøtekommer familiens behov, slik at dere har flere valgmuligheter.

  • ... skape en helhetlig og realistisk plan for gjennomføringen av drømmehagen.

Ja, denne e-boken har jeg lyst på!

Hvem er vi? 

Nina Klungsøyr fra Fin Strek er en erfaren arkitekt med ekspertise også innen hagedesign, fargerådgivning og interiør. Hun hjelper kunder over hele landet med å realisere funksjonelle og personlige hus og hager.

Hanne Slyngstad-Hægeland fra Hobbygartnerskolen er en anerkjent hageekspert og forfatter. Gjennom sitt engasjement har hun engasjert tusenvis av hageeiere til å oppdage nye muligheter for hagene sine gjennom kurs, boka "Hagen hele året" og sosiale medier.

Disse to hageglade damene deler en lidenskap for å skape gode rom, enten det er inne eller ute. Med sin ekspertise og engasjement hjelper de mennesker med å finne glede og harmoni i sine omgivelser, og inspirerer til kreativitet og personlig tilpasning i hjem og hager.

 

Placeholder Image

Bestill e-boken i dag!

Denne e-boken tar deg med på en reise mot den drømmehagen du alltid har ønsket deg. Vi veileder deg gjennom fire steg som fører deg fra hagedrøm til virkelighet. Med våre praktiske råd vil du lære hvordan du skaper et funksjonelt og personlig uterom som bringer glede og harmoni. Bli med oss og oppdag gleden ved å skape ditt eget hageparadis! Klikk på knappen under og last ned e-boken i dag!

Ja takk, send meg e-boken på mail i dag!