5 tips til hvordan skape din egen drømmehage

Har du en gjengrodd og upraktisk hage? Som er full av ugress og som krever mye stell? Og så drømmer du om et lettstelt uterom med frodige staudebed, lune sitteplasser og hyggelig drivhus? Bli med på gratis nettseminar og få fem helt konkrete tips til hvordan du selv kan skape din egen drømmehage.

Dette passer for deg som ...:

  • ... har en litt gjengrodd og upraktisk hage, og som ønsker inspirasjon til å rydde opp.
  • ... drømmer om et lettstelt uterom hvor du kan nyte lange sommerkvelder med venner og familie.
  • ... ønsker å skape vakre og frodige blomsterbed, slik at du får en fargerik hage fra tidlig vår til sen høst.
  • ... ønsker å lære hvordan du kan jobbe på lag med naturen, slik at du skaper en sunn og frisk hage.
  • ... ønsker å lære hvordan du kan fylle uterommet ditt med spiselige vekster gjennom hele sesongen.
  • ... selv ønsker å skape den hagen du er stolt av, som hele familien gleder seg over å bruke, og som til og med svigermor skryter av!

Bli med i dag!

Klikk på knappen under og meld deg på seminaret. Dette er et såkalt "autoseminar", forhåndsinnspilt for at du skal kunne se det når det passer deg.

Det eneste du trenger å gjøre er å sette av 90 minutter, finne frem penn og papir, for her får du mange supre tips du umiddelbart kan ta i bruk i egen hage!

 

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER
JA, MELD MEG PÅ!

Din foredragsholder

Gjennom sine kurs, avis- og magasinartikler, samt Facebooklive- og YouTube-sendinger har Hanne Slyngstad-Hægeland de siste årene inspirert tusenvis av hageeiere til å se på hagene sine med litt nye øyne. Hun deler rikt av sin erfaring fra egne hager og jobbing på hagesenter, samt omfattende kunnskap fra utallige bøker, kurs og hageserier. Med enkle forklaringer og praktiske tips hjelper Hanne både nybegynnere og mer erfarne hageeiere å skape sin egen drømmehage.

BLI MED I DAG!

Hvorfor skal du bli med på vårt gratis nettseminar i dag? Jo, fordi du får kunnskap du kan ta i bruk i hagen din allerede i morgen! I ett av tipsene viser jeg deg hvordan du allerede på hagesenteret kan se om de plantene du planlegger å kjøpe vil bli vakre sammen, eller om de visuelt bare vil "gro igjen". Så klikk på knappen under og bli med på vårt gratis autoseminar i dag!

Close

50% fullført

Legg inn navn og e-postadresse, så sender vi deg link til seminaret